USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Контролюючі органи взялися за волинських медиків?

20 Березня 2009 13:26

Увага контролюючих органів до медичних закладів зросла. Про це наголосив під час вступного слова медикам заступник начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Іван Грицюк, – інформує 20 березня репортер «Волинських Новин».

У сучасних складних економічних умовах надзвичайно важлива роль економічної служби, її розвитку та продуманого мислення, – сказав пан Грицюк. Раніше було краще, оскільки бюджет був ліпший.
Увага контролюючих органів до роботи лікувально-профілактичних закладів набагато виросла у порівнянні з часом, коли ми були ніби трошки «багатшими», стабільно забезпеченими, – сказав медикам Іван Грицюк.
«Тепер мова йде про перерахунки, обрахунки і контроль за кожною копійкою з бюджету», – висловився він. Нині ми заводимо папку про співпрацю з правоохоронними органами, -додав пан Грицюк.
За його словами, «кожен раз, кожен день в пошті головних лікарів, управління охорони здоров’я кількість документів по контролю, який є з боку прокуратури, Служби безпеки, КРУ, зростає».
«Було б спокійніше говорити, якби в тих документах, які вони надсилають нам, не було б випадків порушення законодавства», – зауважив пан Грицюк. Медики повинні скрупульозно відноситися до кожної дії, – сказав начальника управління охорони здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Березня 2009 13:48
А чого брат голови ради Грицюк не говорить, що є засновником благодійної лікарні "Надія", яка на людських хворобах збирала внески. Чи може бракує чиновницької зарплатні на кусок хліба в умовах кризи?..
Анонім Показати IP 20 Березня 2009 14:20
боротись тре і проти поганого почерку лікаря, після якого потім в аптеці нічого видати не можуть - бо рецепт не читаємий. Загроза здоровю нації - бо людина не знає шо їй приписали, для чого і шо з цим робити? хіба що знову відпрошуватись із роботи і ставати в чергу перед його кабінетом
Alex. Показати IP 21 Березня 2009 00:26
А про аптеки забули? З початку року ціна на імпортні ліки зросла в два рази, хоча долар виріс значно менше. Але і інші лікив ціні виросли на 20-30%. Бардак. Думають лише, як свої кишені поповнити. І це на здоров"ї людей, хронічно хворої нації.
Анонімас Показати IP 22 Березня 2009 13:04
За лікарів треба братися, вони назаначають хворим не ті лікі що лікують, а ті, що фірма-виробник яких йому більше заплатила. Ні для кого не секрет, що зараз є повно медичних представників фармацевтичних фірм, які ходять по лікарях і пропонують їм за певний відсоток назначати лікі саме їхньої фірми... Хіба це не злочин? Фармацевтично-медична мафія...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus