USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КП «Ласка» відловлюватиме безпритульних собак у Червонограді

2 Серпня 2016 19:29
Луцьке КП «Ласка» відловлюватиме безпритульних собак у Червонограді. Луцьких ловців тварин викликало на допомогу комунальне підприємство на допомогу КП «Комунальник», – інформує ІА ZIK.

Нагадаємо, аби збудувати нові приміщення та мати право називатись притулком КП «Ласка» хоче отримати мільйони.

Спецiалiзована бригада має відловлювати безпритульних собак на різних вулицях Червонограда, але передусім на тих, звідки надійшли скарги мешканців: про агресивних чотирилапих повідомили до мiської ради з вулиць Клюсiвської, Корольова і Набережної.

Ловці волинського пiдприємства уже здiйснювали відлов собак у Червонограді у червні. Усіх відловлених тварин заберуть до Луцька у притулок.

Натомість, як розповіла очільниця КП «Ласка» Дана Новарчук у коментрі Інформаційному агентству Волинські Новини, виїзд луцьких захисників тварин до Червонораду відбудеться 5 серпня. Однак, інформацію щодо перевезення виловлених песиків до обласного центру луцька захисниця тварин підтвердила лише частково:

«Безпритульні собаки, відловлені у Червнограді, у Луцьку не залишатимуться. Після стерилізації і лікування,якщо таке буде потрібне, їх відвезуть назад, на попередні місця. Єдина умова «зміни прописки» песика – це якщо за час перебування тварини у Луцьку її прихистить місцева родина. Окрім цього у притулку залишаться агресивні або ж важкохворі собаки, яким потрібна ізоляція та лікування і яких на вулицю випускати не можна», - каже Дана Новарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 19:52
А шо без мільйонних інвестицій турок не хоче нашої Дани?
Анонім до Анонім Показати IP 3 Серпня 2016 12:35
Для чого ловити псів на Львівщині? В нас своїх хватає. Біля старого ринку бігають і кусають людей, в дворах їх кучі, не дають пройти. Спочатку в себе наведіть порядок.
User Показати IP 2 Серпня 2016 20:34
І Червоноград на бабло розвела? Ай Дана, ай молодець!
Михайло Показати IP 2 Серпня 2016 21:36
класне відмивання грошей , 50% собі в карман
Лучанка Показати IP 2 Серпня 2016 23:35
А що вже "луцькі" пси закінчились??? поїхали на львівщину!? Немає слів! Сьогодні в районі цукрового з-ду, доречі неподалік тої самої "ласки" бачила величезну зграю собак , які парувалися-гризлися- і взагалі страшно було бачити як ті собаки гонилися і подитячих майданчиках- де діти гралися і мами з дітками гуляли!...і це таке робиться по встому місту!!! Питання які взагалі функції має виконувати КП "Ласка"?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus