USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам відмовляють у пенсії: некомпетентність чи політика держави?

27 Серпня 2015 11:27
Десятки скарг від лучан надходять на роботу Головного Управління Пенсійного Фонду України У Волинській області. Лучанам не дають пенсію, а відмови - смішні.

Про це йшлося під час 77-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 27-го серпня.

Депутат Олена Голєва розповіла, що проблема вкрай гостра і ситуація насторожує.

«До мене приходять люди для юридичної консультації й розповідають про те, що отримують відмову у призначенні пенсії. У пенсійному Фонді виходять за рамки правового поля. Те, що нарікання масові - викликає занепокоєння. Далі ми звертаємося в суди та, у більшості випадків, виграємо. Тому постає логічне питання: це некомпетентні ограни Фонду чи це позиція держави? А пенсія для багатьох людей - єдине джерело доходу та існування», - озвучила проблему депутат.

Як приклад відмов, додає Голєва, - різний колір чорнил у трудовій чи не бажання приймати документи з Криму, мовляв, не визнають, бо це - окупована територія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливий Показати IP 27 Серпня 2015 11:52
В"ячеслава Рубльова - начальника Пенсійного фонду, депутата облради треба "гнати в три шиї". Перебіжчик - то з однієї фракції в іншу. А поставили його як "весільного генерала" на цю посаду))) А сам умом не блежчит))) Так і будується нова Україна)))
Знаючий до Справедливий Показати IP 27 Серпня 2015 15:42
От якраз при Рубльову такого не було. А зараз до пенсійного вернулась стара хабарка Гаврилюк. От кого ні люстрація ні суди вигнати не можуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus