USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луцька театр-студія «Синій Птах» зіграла у фанти. ФОТО

15 Квітня 2009 12:55
«Гра у фанти» зробила із підсніжника вбивцю, а із ромашки – дівчину легкої поведінки. Прем’єра вистави у виконанні театр-студії «Синій Птах» за п’єсою Миколи Коляди «Гра у фанти» відбулась у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У виставі «Гра у фанти» розповідається, як, здавалося б, невинна забава призводить до серйозних наслідків, один із яких – смерть похилої жінки. Також у ній висвітлені проблеми сучасної молоді – торгівля наркотиками, дитинство без батьків, розпивання алкогольних напоїв, зрада коханих, необдумані жарти.
 
Події цієї історії розгортаються у квартирі подружжя перед святкуванням Нового року. Від нудьги та щоб підняти настрій, гості свята вирішують зіграти у дитячу забавку – фанти. Отож, герої називають себе квітами, серед яких ромашка, незабудка, підсніжник, тюльпан та інші. Під час виконання завдань, щоб повернути свої «фанти», гості свята провокують низку конфліктів, у результаті яких прекрасні квіти набувають образів вбивці, дами у рожевих окулярах, повії.
 
Попри хвилювання молодих артистів, можна сказати, що прем’єра була вдалою. Оскільки весь зал по закінченню дійства довго аплодував стоячи. А потім глядачі окремо підходили до кожного актора та висловлювали свої позитивні враження.
 
Довідково:
 
Художній керівник та режисер-постановник вистави «Гра у фанти» – народний артист України Олександр Якимчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus