USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі заготівельники ягід просять відтермінувати 48 тисяч пайової участі

10 Грудня 2014 09:46
Луцька фірма, що займається заготівлею диких ягід, просить відтермінувати сплату коштів пайової участі в створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста до 30 червня.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою.

Так, із проханням про відтермінування сплати коштів пайової участі ТзОВ «Промагроінвест», що знаходиться на вулиці Конякіна, 2, звернулась представниця директора фірми Зуб О.С. – лучанка Надія Петрівна. Вона зазначила, у зв’язку з складним фінансовим становищем, підприємство не може сплатити необхідні 48 тисяч гривень, тому просить відтягнути «час розплати» до 30 червня цього року.

Варто зазначити, що за адресою Конякіна, 2 знаходиться склад для зберігання сировини, загальною площе 1800 метрів квадратних.

«Ми збираємо дари лісу: бузину, горобину, чорниці. Одним словом, все, що валяється під ногами ми забираємо, а час - скрутний. Займаємось лише дикими ягодами, що частенько приносять цигани. На підприємстві їх заморожують, перебирають. На території складу є холодильники. До червня ми сподіваємось реалізувати продукцію», - розповіла про діяльність фірми Надія Петрівна.

На це один із членів комісії «кинув шпильку», мовляв, окрім горобини та бузини фірма збирає ще й лохину, вартістю 60 гривень за кілограм.

Тоді жінка не розгубилась і пригадала обранцям громади, що, свого часу, ТзОВ «Промагроінвест» закільцювало водопровід, що сполучає вулиці Наливайка та Конякіна.

«Ми зробили водопровід загальною довжиною 300 метрів. Хіба це не вартісний внесок для міста?», - запитала вона у депутатів.

На це начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан зауважив, що жінка каже чистісіньку правду.

Так чи інакше, спірне питання розглядатимуть під час чергової сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НІНА ЛОГІКА Показати IP 10 Грудня 2014 14:57
1 кг. чорниць вони купують за 16-20 грн. Накручують ще стільки ж на продаж. За день - тонами приймають і не мають такої суми - хай не роблять дурнів з людей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus