USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку підприємця звільнять від 275 тисяч пайової участі

1 Лютого 2017 09:32
Підприємець, який проклав каналізаційні мережі, до яких зможуть підключатися мешканці будинків на вулиці Черняховського, просить депутатів міськради звільнити його від сплати пайової участі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 31 січня.

Як пояснив начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, йдеться про об’єкт на вулиці Грабовського, де ФОП Володимир Назарук, реконструюючи нежитлову будівлю, побудував мережу побутової каналізації, до якої матимуть можливість підключитися мешканці приватних будинків на вулиці Черняховського. Розмір пайової участі становив 275 тисяч гривень, а на будівництво мереж підприємець витратив 295 тисяч. Він не претендує на компенсацію 25 тисяч гривень, але просить депутатів звільнити від пайової участі у сумі 275 тисяч гривень. Є довідка від КП «Луцькводоканал» щодо того, що підприємство не заперечує проти прийняття на баланс мереж, зокрема каналізаційної мережі діаметром 200 міліметрів завдовжки 264 метри.

Члени комісії рекомендували звільнити підприємця від сплати пайової участі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Лютого 2017 09:45
Міська рада не має права пайова участь має бути перерахована якщо ні то прокуратура має розібратись
ххх Показати IP 1 Лютого 2017 11:27
це там де був колись військомат? Там де будують житлові багатоповерхові будинки які цією трубою піключились до міської каналізації,нормально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus