USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі депутати не хочуть давати «Феміді-Інтер» землю під стадіоном

1 Квітня 2009 14:39
Луцька міськрада відмовилася надати ТзОВ «Феміда-Інтер» дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для реконструкції стадіону та облаштування спортивних майданчиків на вулиці Писаревського.  Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як пояснили депутатам, «Феміда-Інтер» хоче збудувати там роздягальні. Натомість це питання розкритикував міський голова Богдан Шиба. Він зазначив, що спочатку там збудують роздягальні кошторисною вартістю 50 тисяч гривень, а потім вимагатимуть земельну ділянку. Градоначальник запропонував  проголосувати за відмовний проект рішення.
 
Натомість представниця фракції БЮТ Світлана  Мамосюк висловила думку про доцільність виставити цю земельну ділянку на аукціон, не змінюючи її цільового призначення.
 
Зрештою, пан Шиба поставив на голосування відмову про надання дозволу «Феміді-Інтер» на на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для реконструкції стадіону та облаштування спортивних майданчиків на вулиці Писаревського. Щоправда, спершу цей проект рішення підтримали тільки 21 депутат. Ефективнішим виявилося повторне голосування – за відмову проголосували 26 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 1 Квітня 2009 15:44
ну і зря! феміда багато що зробила для стадіону і зокрема для міста!
Sid Vicious Показати IP 1 Квітня 2009 16:18
Шиба злопамятний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus