USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати забулися, що сесія міськради – 1 квітня

1 Квітня 2009 11:26
Перед початком другого пленарного засідання сесії Луцької міськради сьогодні, 1 квітня, окремі депутати опинилися під прицілом першоквітневого експерименту. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Усі депутати виявилися жертвами класичного першоквітневого жарту «та у вас уся спина біла». Першим перевіряти, де саме замастив піджака, став представник фракції УНП, директор департаменту підприємництва міськради Олександр Козлюк.
Окрім того, «повелися» також соціаліст Микола Нікітюк та бютівець Сергій Григоренко.Найбільш ефектною виявилася реакція лідера фракції «НУ» Андрія Козюри та секретаря міськради Анатолія Бірюкова. Пан Бірюков узагалі наполовину зняв піджака, аби подивитися, наскільки «біла спина».
На жаль, не вдалося повністю переконати у правдивості жарту представника УНП Анатолія Бубенщикова.
Голова постійної депутатської комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Юрій Довгун, якого «підманули» на вході до сесійної зали, уже вийшов до холу, аби зняти піджак. Однак директор департаменту інформаційної політики Олександр Пирожик, який постраждав трохи раніше, попередив пана Довгуна, що це першоквітневий жарт.
Окрім того, журналістську ініціативу підтримав заступник міського голови Анатолій Пархом’юк, який також почав жартувати з депутатів. Прикметно, що власне пана Пархом’юка переконати у «білості спини» не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Квітня 2009 12:38
як діти, їй Богу!
Анонім Показати IP 2 Квітня 2009 10:19
Мегазачод журналістам! То ж не тільки власть може людей розводити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus