USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі лічильники води діагностуватимуться у новому центрі

13 Жовтня 2009 14:53
Новий сервісний центр ДКП «Луцьктепло» відкрили сьогодні на проспекті Молоді, 10. Центр надає повний спектр послуг: ремонт, встановлення та опломбування лічильників холодної та гарячої води. Про це 13 жовтня повідомляє репортер «Волинських новин».
За словами  заступника директора ДКП «Луцьктепло» Дмитра Дубняка, у місті близько 60% лічильників гарячої і 40% холодної води потребують повірки. У центр закупили найновіше сучасне обладнання, яке обійшлось у 200 тисяч гривень.
«У Західній Україні тільки у нашому центрі є така компактна установка, яка відповідає європейським стандартам, - зазначив пан Дмитро Дубняк. І вже минулого місяця було замовлено 400 лічильників, враховуючи що це тільки початок».
Як розповідає заступник директора ДКП, проводити повірку лічильника потрібно раз на кілька років, що коштуватиме близько 40 гривень. Це за умови, якщо споживач сам приносить його у центр. Якщо ж спеціаліст безпосередньо виходить на місце, то вартість послуги коштуватиме 70 гривень. Промивку та повірку робитимуть усього за півтори години.
Лучани, які забули про необхідність повірки лічильників, отримають лист із вимогою пройти її. Те, що лічильник повірений, засвідчує пломба, яку спеціалісти «Луцьктепло» ставлять у квартирах споживачів безкоштовно.
У подальшому сервісний центр «Луцьктепло» планує придбати ще дві машини для обліку і повірки лічильників гарячої та холодної води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus