USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі освітяни підтримали акцію «Почуйте всі»

29 Квітня 2009 09:11
Луцькі загальноосвітні школи підтримають благодійну акцію «Почуйте всі», яка проводиться благодійним фондом «Серце до серця» і триватиме 4-10 травня. Саме в рамках цієї благодійної акції збирають кошти для придбання медичного обладнання для обласних дитячих лікарень. Нарада, де обговорювали питання проведення акції у школах, пройшла 28 квітня у сесійній залі Луцької міськради, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міськради Ігор Гузь, який головував на нараді замість заступника градоначальника Анатолія Пархом’юка, розповів, що луцька мерія, як чимало інших організацій, підтримує проведення акції «Почуйте всі». За словами пана Гузя, цей захід на Волині куруватиме заступник голови ОДА Святослав Кравчук.
 
Як розповіла регіональний представник благодійного фонду «Серце до серця» Оксана Лойко, ідея акції запозичена з Польщі. Червоне сердечко аналогічного благодійного заходу у наших сусідів за Бугом уже перебуває на третьому місці за пізнаваністю опісля брендів «Кока-Кола» та «Макдональдз».
 
За словами пані Лойко, торік на Волині зібрали понад 40 тисяч гривень, на які було придбано обладнання для обласної дитячої лікарні. За обсягами зібраних коштів Волинь посіла сімнадцяте місце в Україні. Власне, представниця благодійного фонду запропонувала долучитися до проведення акції «Почуйте всі» і луцьким школам. Оскільки волонтерами можуть бути лише повнолітні, то діти збирати кошти не зможуть.
 
Водночас як варіант Оксана Лойко запропонувала поставити скриньки для збору грошей біля входу до школи, де за бажанням чергуватимуть учні. Опісля завершення акції волонтери здаватимуть зібрані кошти до філії банку-партнера, які працюватимуть 10 травня до 19.00.
 
За словами пані Лойко, десять волонтерів із області, які зберуть найбільше коштів, зможуть поїхати за рахунок благодійного фонду «Серце до серця» на фестиваль на кордоні Німеччини та Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus