USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцьких освітян звинуватили у розтраті державних коштів

15 Січня 2014 17:37
Прокуратура Луцька перевірила додержання вимог бюджетного законодавства під час закупівель за державні кошти в управлінні освіти Луцької міської ради.

Перевірка засвідчила, що його працівники не дотримувалися річного плану закупівель, інформують у прес-службі прокуратури Луцька.

Так, у лютому 2013 року комітет з конкурсних торгів управління освіти Луцької міської ради закупив продуктів на суму понад 220 тисяч гривень, що на 15 тисяч більше запланованої.

Крім того, реальна закупівельна ціна товару відрізнялася від тієї, що зазначалася у звіті про результати проведення торгів і була оприлюднена на загальнодержавному офіційному сайті уповноваженого органу.

Також, посадові особи управління освіти Луцької міської ради, всупереч вимогам чинного законодавства, не повідомляли Державній казначейській службі України та Міністерству економічного розвитку та торгівлі України про внесені ними зміни до річного плану закупівель на 2013 рік.

На усунення виявлених порушень прокуратура Луцька внесла подання Луцькому міському голові.

Згідно з результатами його розгляду вжиті заходи до усунення порушень чинного законодавства, до дисциплінарної відповідальності притягнули секретаря комітету з конкурсних торгів управління освіти Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мама Показати IP 15 Січня 2014 17:51
Цирк, а не управління освіти .Більше року не можуть провести тендери!!!Діти в садочках без картоплі, масла, мяса,яєць.Про яку здорову націю ми можемо говорити.Куди дивиться міський голова??? До чого тут секретар тендерного комітету? Відповідальність впершу чергу лежить на Кравчуку та Гребенюку.Але перший, що хоче те робить, а другому все сходить з рук.
маха Показати IP 15 Січня 2014 19:47
хто вс...ся невістка ! так само як секретар..... А хто голова комісії ?
міському голові Показати IP 15 Січня 2014 23:31
А що секретар комітету з конкурсних торгів САМ закупив продуктів більше на 15 000, чи ціну на товар САМ підняв, чи, можливо, в річний план закупівель САМ вніс зміни? Якщо так, то що в управлінні освіти робить начальник Гребенюк О.В. чому не контролює підлеглих розвів "мать анархію" Нехай займеться конкретною роботою, а не ходить тільки на урочисті заходи, де скаже промову та підніме келих.Якщо Гребенюк не може більше року провести тендери та організувати нормальне харчування дітей виникає, пане мер, незручне запитання, для чого такий начальник???Для чого Ви цього телепня тримаєте 3 роки??? Якщо Гребенюк не може справитись зі своїми посадовими обов'язками ,то проводьте тендери самі .Скільки діти будуть голодувати!
тато Показати IP 17 Січня 2014 19:53
Чим раніше погоните Гребенюка з освіти, тим скоріше у ній буде толк,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus