USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Луцькводоканал» теж хоче заручитися підтримкою колекторів. Бо вона діє, – каже директор ЖКП

3 Вересня 2009 11:16
«Вибивання» грошей із населення за підтримки колекторських фірм дає свої результати. Принаймні, ці компанії працюють краще, аніж виконавча служба. Про це під час засідання виконкому Луцької міської ради сказав директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук, – інформує 3 вересня репортер «Волинських Новин».
 
«Співпраця з колекторською компанією…я був змушений прийняти це рішення, аби пришвидшити виплату заборгованості по зарплаті працівникам ЖКП №6, це говорить про те, що ці компанії працюють краще, як наша виконавча служба», – сказав пан Гарбарчук. За його словами, – «результат на лице»: 60 тисяч «вибитих» грошей. Щоправда, колекторам із них довелося сплатити 30%, тобто 18 тисяч гривень.
 
«Я думаю, що до колекторів прийдеться і нам всім теж звертатися. Справа в тому, що в мене заборгованість населення за півроку зросла на півмільйона… Я, наприклад, нічого страшного в цьому не бачу», –  додав пізніше член виконкому, директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus