USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку пільговики пересядуть з маршруток на тролейбуси

25 Березня 2014 16:46
Майже півсотні категорій лучан мають право на пільговий проїзд. Утім не на всіх пільговиків, які задекларовані українським законодавством надходять державні субвенції.

Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» учора, 24 березня.

Лучанка поважного віку під час ефіру телефоном запитала у міського голови, чи буде пільговий проїзд на маршрутці №3, яка їздить до кладовища, для «дітей війни» та пенсіонерів.

Натомість міський голова зазначив, що пільговиків у місті стільки, що на всіх не вистачає грошей.

«Будь-яка Верховна Рада чи президент напередодні виборів додають нових пільговиків. Після того, як їх переоберуть, про них просто забувають. Спершу декларують, а потім виявляється, що на це немає підстав. А потім всі йдуть у міську раду. Ми що можемо - вирішуємо на своєму рівні. І там, де не ходять тролейбуси, вперше цього року компенсуємо водіям за перевезення «дітей війни». Все це можна було б робити, запровадивши адресну допомогу для пільгових категорій. Боронь Боже, ще ця Верховна Рада прийме ще один закон, то ми всі їздитимемо безкоштовно», - зазначив він.

Тому він порадив пільговикам, які прагнуть доїхати до кладовища, скористатися послугами ЛПЕ.

«У нас є тролейбуси, які їздять в Гаразджу, які возитимуть безкоштовно», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
рома Показати IP 25 Березня 2014 17:01
да міський голова пільговиків скільки. але цікаво чому працівникі з міської ради їздили по пільгах. що хворі діти і так далі мають ждати тролейбуса ганьба кращого життя ще немає для людей повинні робити краще життя а не умови гірші
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 17:42
А чому при папєрєдніках субвенції з Києва приходили для всіх перевізників?
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 25 Березня 2014 19:48
А чому працівники ЛПЕ страйкували після "отримання" СУБВЕНЦІЙ? Напевно дуже багато отримали та захотіли розслабитись після покращання.
Юрист Показати IP 26 Березня 2014 11:28
Потрібно відмінити всі абсолютно всі пільги !!!
волинянин Показати IP 16 Жовтня 2014 00:09
Побійтеся Бога п.Романюк.Скільки пільговиків у вашому відомстві?Скільки інших категорій по місту(прокуратура,мвс,податківці і т.д..)користуються пільгами? І зарплати у них не інвалідські..Та відмініть ці пільги.для усіх.Дайте адресну допомогу на проїзд нужденним.Очистіть від гріха свою душу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus