USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцький міський голова забув перенести зупинку біля драмтеатру?

9 Грудня 2013 17:05
Зупинку для тролейбусів від готелю «Україна» поки що переносити не будуть, повідомили в управлінні транспорту та зв’язку міськради.

Нагадаємо, тролейбусну зупинку «Драмтеатр» у обласному центрі перенесли на вулицю Словацького, до готелю «Україна».

«Департаменту житлово-комунального господарства (Іван Євгенович Кубіцький) забезпечити перенесення зупинки громадського транспорту «Драмтеатр» на вулицю Словацького (поблизу готелю «Україна») на період з 06.08.2013 до завершення робіт з благоустрою», − йдеться у розпорядженні міського голови Миколи Романюка від 2-ого серпня.

Роботи з благоустрою навпроти Волинського окружного адміністративного суду завершились, адже бруківку поклали, гори піску – прибрали, та й робочі тут уже давно не працюють. Утім, зупинку повертати на місце поки що ніхто не збирається.

Начальник управління транспорту і зв’язку міськради Анатолій Миронюк зауважив, що, аби облаштувати нову зупинку для тролейбусів, довелося навіть потіснитися таксистам.

«Ми зупинку трохи розширили. Табличку з написом «Тролейбусна зупинка» перенесли на одну електроопору вперед. А таксі там стояти не буде – Державтоінспекція ними займеться», - каже начальник управління транспорту і зв’язку.

Та невелика площа – це не проблема, зауважує посадовець. Гірше те, каже Анатолій Миронюк, що дітям, які виходять з транспорту на цій зупинці, доводиться кілька разів переходити дорогу, аби потрапити, скажімо, до ДЮСШ на вулиці Шевченка.

До слова, він підтвердив, що розпорядження міського голови було тимчасове. Та коли закінчиться його дія – невідомо.

«Поки що переносити зупинку від готелю на старе місце не будемо. Коли це буде – вирішить вище керівництво», - каже Анатолій Миронюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Корінний лучанин Показати IP 9 Грудня 2013 17:26
А все таки, цікаво як на цій зупинці поєднуються зупинка маршрутних таксі( немає навіть 10м від зебри) та зупинка тролейбусів? Куди дивиться ДАІ? Там де не треба, там стоять. Зупинки там розташовані не по правилам, хоча може для декого зручно, але там часто є затори!
Гомофоб проти ЛГБТ до Корінний лучанин Показати IP 9 Грудня 2013 23:31
А от так і поєднується))) автобуси стають на переході постійно, утворення довгих заторів (бо кожен має стати) інколи тролейбуси та автобуси разом чекають хто кого і коли має пропустити. А діти летять під автобуси що вже паркуються на переходах. Камсамольськє пакращення по Луцьки нелюдськи. Камсамолєц він і з прапором єс камсамолєц.
свідок Показати IP 9 Грудня 2013 18:17
ріаніше там заторів не було а тепер є!!!!!! зробіть висновки!!!!!!!!!!!!! це смішно пан Мєр....! ця зупинка тролейбусів нікому там непотрібна,всі привикли до старої зупинки! і взагалі звідти треба і маршруткі забрати,там постійно небезпечно-аварійна обстановка!!!!! все для людей........ .........суд.......гарний........ не смішіть людей!
Я Показати IP 9 Грудня 2013 20:29
Там крім тролейбусів і маршруток, ще й таксі стоять. Але те, що тролейбусна зупинка поєднана з маршрутною це правильно. Маршрутки іноді біля суду не стають. І не знаєш на яку іти. 2 зупинки на 100 метрів це забагато. А щоб не було заторів треба розширити проїзжу частину.
Корінний лучанин до Я Показати IP 9 Грудня 2013 23:07
Не можу коментувати без іронії. ВІЗЬМІТЬ Правила дорожнього руху і прочитайте яка відстань від зебри до зупинки МТ повинна бути!!! А там аж дві наліплено (БЕЗ ВРАХУВАННЯ ТАКСІ)! Зупинки біля суду немає, тому й маршрутки не стають і не хочуть ставати (я як пасажир був свідком цього). Розширяти дорогу куди хочете, В сторону ТЕАТРУ чи ГОТЕЛЮ чи в обидві? Це ж дурня якась. Наскільки відомо, переходи планувались робити, а чи це буде - неясно в перспективі. А ще одна річ, про яку вже говорилось - ЦЕ ЗМІНА РУХУ МАРШРУТОК В ЛУЦЬКУ І ПОКРАЩЕННЯ ТРАНСПОРТНОЇ РОЗВЯЗКИ В ЦЕНТРІ.
1111 Показати IP 9 Грудня 2013 20:47
це з мером домовився голова суду, щоб "красіву картінку" зупинка не псувала. Спитайте в Романюка "ціну питання". У нас все купується і продається....А люди, затори, меру смішно...
Виборець Показати IP 9 Грудня 2013 21:45
ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ!!!!! ПРОХАННЯ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ОДНУ ТЕМУ!!! НАШ Євро-мер та наші євро-депута не тільки забули про зупинку в центрі а і на чорновола "згубили" дорогу, десь рік назад відкрили новий садочок ДО ЦІЄЇ ПОРИ ТУДИ НЕМ НІЯКОЇ ДОРОГИ!!!! поки була сяка-така осінь то по грунтовці доходили 500 метрів а зараз все розвезло машиниою туди не підїхати і батьки сунуть своїх дітей по грязюці відкритих люках ... підїтьте будь ласка десь зранку туди зазніміть будьласка думаю для Вас буде цікавий матеріал.... сподіваюсь наш євро мери і євро депутат добалакують свою каденцію і більше їх ми не побачимо....
Виборець 2 Показати IP 9 Грудня 2013 23:25
це яскравий приклад ставлення мера та суду до своїх громадян. Дай Боже, щоб не трапилось ДТП через перенасиченість транспортними засобами "нової" зупинки.
спостерігач Показати IP 10 Грудня 2013 07:02
а ви всі хотіли стояти на старій зупинці "Драмтеатр", розвернувшись своїми дупами до суду - це ж велика неповага!!! я, взагалі, дивуюсь - як лишили там магазинчик!
1111 Показати IP 10 Грудня 2013 07:20
Що ви про себе возомнили, Марії Александровій не хочеться з вікна наблюдать за народом, а на правила та безпеку громадян начхать, хай за малечу батьки переживають, головне картінка
Гость Показати IP 10 Грудня 2013 11:03
А кому потрібен нарід український. Там сидять білі, ситі корупціонериі люди,які живуть вольготно багато-вирішують все за гроші. Будуть вони дивитися на людей голих,босих,тупих баранів- це не для них. Там готель, бар -життя,яке повинно бути у нормальних людей. Вони вершать долі людськв,але забувають,що їхні долі вирішить Бог. А кара велика .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus