USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Медустановам Луцька подарували ліки

18 Березня 2009 16:48
Сьогодні, 18 березня, обласне дитяче територіальне медичне об’єднання, Луцька центральна районна лікарня та обласна інфекційна лікарня отримали допомогу лікарськими засобами та виробами медпризначення. Про це «Волнським Новинам» повідомили в прес-службі глави ОДА.
Препарати виробництва компанії «Ранбаксі Лабораторіз, надало державне підприємство «Волиньфармпостач».
Безпосередньо ж у лікарняні заклади їх передали губернатор Микола Романюк, директор «Волиньфармпостача» Михайло Півнюк та заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Іван Грицюк.
Микола Романюк подякував Михайлу Півнюку за благодійну ініціативу та наголосив, що в першу чергу ці ліки мають отримати люди, які не можуть їх купити.
У переліку – препарати, що діють при застудних захворюваннях горла, кашлі, а також антибактеріальні засоби для системного застосування вартістю майже 17 тисяч гривень.
Найближчим часом таку ж допомогу, тільки вартістю понад 80 тисяч гривень, передадуть 19 медичним установам районів області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus