USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міністр енергетики не приїде на Волинь, - ЗМІ

9 Листопада 2016 10:50
Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик не приїде на Волинь.

Про це пише "Конкурент" з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик анонсував у соцмережі свій приїзд на Волинь.

Так, коментуючи пост нардепа Ігоря Гузя щодо початку голодування гірників шахти №10 "Нововолинська", Насалик написав, що відвідає Волинь найближчим часом.

"Я буду на Волині цього тижня. Думаю, на місці рішення приходять швидше", – написав міністр.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, позавчора, 7 листопада, 300 працівників державної шахти №10 Нововолинська оголосили безстрокове голодування – люди вимагають забезпечення їхнього права на оплату праці. Загальна заборгованість з виплати зарплат на шахті складає біля 3-х місяців.

Вчора, 8 листопада, до голодуючих гірників на шахту №10 “Нововолинська” прибули представники місії ОБСЄ. Спостерігачі Організації з безпеки та співробітництва в Європі мають донести проблему вугільників до європейської громадськості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus