USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мітинг у Луцьку: активісти вимагають покарати Мігаса. Оновлено

18 Травня 2018 09:37
Активісти вимагають жорстокішого покарання для Володимира Мігаса, який напідпитку на пішохідному переході збив школяра. Окрім того, йдеться й про відповідальність суддів, які прийняли рішення про умовне покарання винуватця ДТП.

Акція протесту відбувається під стінами Апеляційного суду у Волинській області 18 травня.

До мітингарів вийшла представниця суду щодо зв`язків із громадськістю Іванна Ярема, яка зазначила, що судді, які приймали рішення у справі Мігаса, зараз не можуть відповісти на всі запитання активістів.
Водночас активістів дивує і те, що прокуратура після рішення апеляційного суду ще досі не звернулася з касаційною скаргою до Верховного суду.
За станом на 9.30 активісти увійшли до приміщення апеляційного суду.
Близько 10 години до активістів вийшла працівниця суду Тетяна Лівандовська-Кочура, яка відповість на запитання.

Вона пояснила, що рішення суду пов’язане насамперед зі зверненням батьків, які потребують немалих коштів для лікування свого сина, котре погодився оплатити Володимир Мігас.

Суддя зазначила, що суд розглядав різні варіанти, але саме таке рішення є найбільш вигідним потерпілій особі, яка потребує негайної реабілітації.

Активісти переконані, що занадто м’яке рішення суду може бути пов’язане з заможністю Володимира Мігаса, а аж ніяк із проханням батька постраждалого хлопчика.

Окрім того, не виключено, що навіть при рішенні Луцького міськрайонного суду винуватець жахливої аварії не вийшов із місця ув’язнення достроково. Тобто йдеться про проблеми української судової системи загалом.

Також суддя зауважила, що все таки йдеться про злочин і суд знав, що винуватець був п’яним за рулем. Вона, однак, додала, що громадськість не повинна осуджувати батьків, які вирішили, що лікування та життя їхньої дитини для них важливіше.

Тетяна Лівандовська-Кочура повідомила, що Володимир Мігас немає права керувати автомобілем. Тож його позбавлено права кермування на 3 роки.
Відповівши на запитання та пояснивши позицію апеляційного суду, Тетяна Лівандовська-Кочура покинула залу засідань, де зібралися активісти. Ті, своєю чергою, залишилися незадоволеними і вирушили до прокуратури.
За станом на 10.30 активісти прибули до будівлі прокуратури.
До активістів вийшов головний прокурор Волині Анатолій Коцура.
У прокуратурі повідомили, що їхня позиція незмінна. Так, прокуратура вимагала 7 років та 6 місяців ув’язнення для Володимира Мігаса і позбавлення права кермування.

Також стало відомо, що прокурори вивчатимуть законність прийнятого апеляційним судом рішення. Підкреслено, що прокуратура ще має час для подання касаційної скарги.

У той час прокурори звернуться теж до потерпілої сторони.

До того ж прокурори повідомили, що відповідно до укладеного між потерпілою стороною і винуватцем аварії договору Володимир Мігас уже надав близько 2 мільйонів гривень на лікування школяра та навіть заклав свій будинок, аби оплачувати реабілітацію хлопця.

Насамкінець працівники прокуратури зазначили, що про свою позицію повідомлять на офіційному сайті установи.

Такі роз’яснення, схоже, задовольнили активістів, тож акція добігла кінця.

Нагадаємо, 8 грудня 2016 року Володимир Мігас, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного пішохода Владислава Андрушківа на вулиці Дубнівській у Луцьку. Хлопець переходив дорогу на пішохідному переході. Унаслідок ДТП школяр отримав тяжкі тілесні ушкодження. Водій же, не надавши йому допомоги, покинув місце пригоди, проте невдовзі зіткнувся ще з двома авто й змушений був спинитися через пошкодження свого транспортного засобу.

Винуватець ДТП після рішення суду вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістю 60 км/год. Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан потерпілого. Тим часом, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні, Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь, де хлопець продовжував боротися за життя.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок винуватцю ДТП – чотири з половиною роки позбавлення волі. Волинська прокуратура оскаржила в апеляційному порядку вирок Луцького міськрайонного суду, вимагаючи суворішого покарання. Але Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення – звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

При цьому суд виключив обтяжуючу обставину про те, що Мігас вчинив злочин у стані алкогольного сп’яніння. Судді, які прийняли таке рішення, – Віктор Гапончук, Тетяна Лівандовська-Кочура, Петро Борсук.

Своєю чергою, батько потерпілого Владислава Володимир Андрушків повідомив, що сам просив у суддів, аби винуватця аварії відпустили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
Franz Vonsovich Показати IP 18 Травня 2018 09:53
Де наші суди присяжних? Чи не час уже здійснювати народовладдя в судовій частині? Зміну законодавчої, виконавчої та президентської влади народ здійснює, а ось судову владу поки ніяк. Пора. Пора.
+ до Franz Vonsovich Показати IP 18 Травня 2018 11:01
Лінч - наші присяжні.
В до Franz Vonsovich Показати IP 18 Травня 2018 13:23
Кишенькові судді
Дмитро Показати IP 18 Травня 2018 09:54
Скоро почнуть судді і вбивці з вікон багатоповерхівок самі випадати!!! якщо держава непочне виносити справедливі рішення то люди самі це зроблять і винесуть непотрібну владу вперед ногами!!!
РЕАЛЬНІСТЬ Показати IP 18 Травня 2018 09:57
скажіть! за що живуть активісти? робочий час як не як, людина має бути на роботі, за кожного працюючого роботодавець платить податок і не гоже щоб його робітник прогулював!!! Рижков, Кушнер, Валянік, Данильчук.... агов! це до ВАССС!
Цинік до РЕАЛЬНІСТЬ Показати IP 18 Травня 2018 10:34
Знаєте, за що живуть деякі активісти - це звичайно непогано було б вияснити. Але відсутність реакції суспільства на явну несправедливість приведе тільки до збільшення несправедливості і безкарності. З розмови з однією людиною з цієї системи зрозумів, що порішати такі люди можуть багато чого, але от що вони реально бояться - так це суспільної уваги і розголосу. Бо тоді як мінімум ціна питання зростає в рази, а то й вирішення стає неможливим. Ніхто, в т.ч. і шкурні судді, не хочуть уваги до своєї персони. До гроші, а особливо "ліві" гроші, люблять тишину.
женя до РЕАЛЬНІСТЬ Показати IP 18 Травня 2018 10:35
За роки, що минули після Майдану, в Україні створилися сотні різних громадських організацій патріотичного спрямування, ось тільки цілі і завдання у них виявилися куди більш приземлені - швидше набити свої кишені.
так до женя Показати IP 18 Травня 2018 10:55
Захистимо суддей.всі до апіляційного.женя вже там.дамо атпор..хто ще працює в мігасів впірьод.батя сяде ви безработні
123 Показати IP 18 Травня 2018 09:57
Проплачені мітингарі!!! Ну і що з того що ви добєтеся жорсткого покарання....??? закриють його на довго і буде платити по 1000 грн. на місяць на лікування дитини....а так як він на волі то йому буде цікавіше і чим скоріше поставити дитину на ноги...
Цинік до 123 Показати IP 18 Травня 2018 10:44
Е, ні, друже, тут ти пи*диш, і то безсовісно пи*диш. Якщо з нього знімуть обвинувачення, присудять умовне покарання - то з чого візьметься стимул "чим скоріше поставити дитину на ноги"? За один злочин двічі не судять, це і школяр знає, тому іди заливай комусь іншому. Що потім робити - на совість його надіятись? На совість у*обка, який бухий зі спущеними штанами по місту літає? А не пішов би ти з такими пропозиціями. І з чого це ти вирахував, що саме 1000грн в місяць? Ти там в курсі, щось знаєш? А якщо конфіскація всього майна? А якщо відрахування 50% від зп? А якщо все що падає на його рахунки чи картки, зразу блокується? От це для людини і буде стимулом закрити питання, а не твої сопливі взивання до совісті там де її немає. І знаєш, в якомусь з фільмів про мафію був такий діалог. Коли босс наказує вбити боржника, який не повертає гроші. Підлеглий в нього запитує - "Нащо, якщо ми це зробимо, то ці гроші ми втратимо, він вже нічого не поверне". На що іде залізобетонний аргумент - "Так, але всі інші, хто винен, будуть знати що борги треба повертати".
Інна до Цинік Показати IP 18 Травня 2018 13:27
Ідеально сказано!!! Навіть нічого додати!
Шок Показати IP 18 Травня 2018 10:01
Людина зкоїла злочин повинна нести кару.Виходить якщо ти при гроша можеш творити що заманеться.Подумайте шановні судді прокурори і слідчі завтра під його машиною можете бути ви ( не дай бог).
читачка Показати IP 18 Травня 2018 10:11
Злочин має бути покараний. А оплата реабілітації має проводитись за рахунок винуватся. Немає коштів - конфіскація майна та примусовий продаж!!
Цинік Показати IP 18 Травня 2018 10:26
"Вона пояснила, що рішення суду пов’язане насамперед зі зверненням батьків, які потребують немалих коштів для лікування свого сина, котре погодився оплатити Володимир Мігас" - звучить ніби гарно і типу правильно, але тут і є корінь зла. Вже колись писав, повторюсь. Давно пора "примирення сторін" викреслити зі списку пом'якшуючих обставин в злочинах з середніми чи важкими ушкодженнями, а тим більше з жертвами. Ви просто даєте можливість відкупитись цим кадрам, от і все. Від нього не треба отримувати згоду "оплатити лікування", це він повинен зробити по закону (принцип відшкодування наслідків). Для того є конфіскація майна і активів, штраф, відрахування з доходів, примусові оплачувані роботи. Варіантів багато, тільки от бажання їх втілювати нема.
+ до Цинік Показати IP 18 Травня 2018 11:08
Примирились - отримали гроші на лікування. А той ви*одок у компанії з іншою о**льною ш*арою зіб'є вже іншого Андрушківа.
Анонім Показати IP 18 Травня 2018 10:28
Бамбардія кергуду!Європа вам поможе!Активісти заробляють криміналом!
скептик Показати IP 18 Травня 2018 10:33
де прокуратура з касаційною скаргою ? де порушення кримінальної справи проти суддів за винесення неправомірного рішення ?
Так Показати IP 18 Травня 2018 10:37
До чого тут прохання батьків потерпілого. Мігас вчинив кримінальне правопорушення, тобто таке, яке є соціально небезпечним. А тому згідно українському законодавству має «сидіти» і не один рік. Якщо ж йдеться про фінансування лікування потерпілого, то це має бути відображено в цивільному позові батьків до Мігаса в суді в рамках кримінального провадження. В цьому позові має бути вказана загальна сума коштів на лікування. Підсудний повинен буде ці гроші сплатити. Якщо не зі свого гаманця, то своїм майном, яке вже варто було арештувати. Тому. Де адвокати, чи їх вже купили? Де прокуратура, чи теж є придбаною? І де Вища Рада Правосуддя, яка в найкоротший час має розглянути подання активістів щодо доцільності подальшого перебування цієї трійки волинських суддів на суддівських посадах. Має бути чітка мета – Мігаса надовго посадити, суддів позбавити права на суддівську діяльність довічно, прокурорів до дисциплінарної відповідальності.
Міщанка до Так Показати IP 18 Травня 2018 10:46
Аплодую стоячи!
Євробидло Показати IP 18 Травня 2018 10:39
Якщо Мігасу скасують умовно і дадуть термін, атавісти будуть оплачувати лікування потерпілого? Є така фраза "Из двух зол выбирают лучшее"......
Міщанка до Євробидло Показати IP 18 Травня 2018 10:49
не лучшее, а меньшее... Краще почитай Так, там усе доступно викладено, як мало б бути та як треба діяти
234 до Євробидло Показати IP 18 Травня 2018 11:06
Ну чого ж. В того б**ла є бізнес. Його можна продати, а кошти направити на реабілітацію дитини.
іванрусіш до Євробидло Показати IP 18 Травня 2018 11:16
Тут є кримінальний кодекс і все таке.підмітяти ці вєщі чесним словом людини яку зловили в машині ж п'яною зі спущеними штанами та соскою збоку..ну це ваабщє..даже для норм.пацанов.
Правдоруб Показати IP 18 Травня 2018 10:55
Наступним кроком судової системи України буде звїльнення вбивць у випадку виплати грошової компенсації сїм"ї вбитого , який зможе потім їти і вбивати наступного .
Док Показати IP 18 Травня 2018 10:58
То шо ви тряпки в вас ноги витирають а ви мекаіте
Що воно таке активіс Показати IP 18 Травня 2018 11:01
Хтось мені відповість що воно таке активіст? За що вони живуть коли громадські організації не платять їм зарплату. Чи може бути активістом людина яка в цю пору на роботі і сплачує податки до пенсійного фонду?
Євробидло до Що воно таке активіс Показати IP 18 Травня 2018 11:31
АКтивіст - це людина, яка в мирний час виконує замовлення свого пана. Зазвичай, пан активістів багатий на Гроші, медіаресурси, в яких дані замовлення і висвітлює. Все це робиться задля власного рейтингу. ТОбто активіст за відпрацювання получив Гроші, а пан отримав рейтинг. Але, заради справедливості, варто відзначити що активісти деколи займаються і дійсно хорошими справами (наприклад в даній ситуації по Мігасу, обмальовували ямки на дорозі Луцьк Ковель які потім залатали, тощо....). Але, не дай Бог якщо настане критична ситуація, то атавіст повинен бути готовий взяти в руки вила і поперти проти того, хто зазіхнув на бізнес, активи чи свободу його пана...... якось так.....
До шо воно таке Показати IP 18 Травня 2018 11:21
Активіст – це людина, яка на відміну від зарозумілого Ч*О, знаходить час і кошти для вирішення суспільно важливих проблем. І в той час, коли «судді заробляють» і платять податки з законних прибутків , і не платять з «лівих» прибутків, роблять те, що мають робити службові особи, які за таку роботу мають державну зарплатню.
Андрій Показати IP 18 Травня 2018 11:27
Ряджені патріоти піаряться на чужій біді.
Як тепер переходити Показати IP 18 Травня 2018 11:44
Мігаса потрібно позбавити права керування ДОВІЧНО!!!
Андрію Показати IP 18 Травня 2018 11:59
Щоб ти все життя так піарився, то може в країні якийсь порядок появиться. І не коти на цих активістів. В нашому суспільстві безлад через народну мовчанку і байдужість.
Олег Показати IP 18 Травня 2018 12:17
Ото покарання ! П"янота зробила з дитини каліку на все життя а йому умовно дали!!! Цікаво а коли онука судді зіб"є п"яне би*ло наприклад Ланосом чи Жигуликом то теж умовний термін дадуть? Бо у власника дешевого авто явно нема достатньої кількості американської валюти щоб "порішать" Мігас забезпечена особа,геть не бідний. Суд мав би його зобов"язати оплатити лікування,реабілітацію,моральну,матеріальну та фізичну шкоду. Заслав трохі грошенят куди треба і агов СВАБОДА! Суддя = Мігас.Вони варті одне одного. ДА ЗДРАВСТВУЕТ НАШ СУД ,САМЫЙ ГУМАННЫЙ СУД В МИРЕ!
уважний Показати IP 18 Травня 2018 12:40
за такою логікою, за що тоді садити Зайцеву? вона хоч твереза їхала, а сім'ям я думаю теж компенсацію зможе виплатити...
Та до уважний Показати IP 18 Травня 2018 13:23
що Зайцеву, а того дугого учасника ДТП Дронова здається тоді за що? Що не встиг вчасно від"їхати, стояв на жовтий сигнал світлофора, а в нього влупилась шосили д*рна к*била за кермом? Але ж от наш суровий, справедливий і безпристрасний суд))) робить його винним і тримає за гратами. А ця мерзота Мігас відразу ж вийшов під заставу. Посадити і змусити виплачувати хлопцю реально стільки скільки потрібно на лікування і реабілітацію. Бо одна справа коли стається нещасний випадок через технічну несправність, погане самопочуття водія і таке інше(ніхто від біди не зстрахований) і зовсім інша справа коли ту*ориле би*ло заливає собі баньки до несвідомого стану, залазить за кермо і гасає по місту на шаленій швидкості.
Прес-служба Апеляцій Показати IP 18 Травня 2018 15:16
Сьогодні, 18 травня 2018 року, біля приміщення Апеляційного суду Волинської області пройшов мітинг з приводу незгоди з винесеним 29 березня 2018 року судовим рішенням за результатами розгляду апеляційних скарг прокурора, обвинуваченого Мігаса В.М., законного представника потерпілого Андрушківа В.В. – Андрушківа В.Р. на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області від 05 грудня 2017 року, щодо Мігаса В.М. Ухвалою апеляційного суду апеляційну скаргу прокурора задоволено частково, а скарги обвинуваченого та законного представника потерпілого задоволено. Вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області від 05 грудня 2017 року в частині призначеного покарання Мігасу В.М. змінено. Апеляційним судом звільнено останнього від вібування основного покарання, якщо він протягом 3 (трьох) років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки. В мітингу взяло участь близько 40 осіб. Прес - секретарем Апеляційного суду Волинської області Іванною Яремою було запрошено до зали судового засідання всіх активістів для діалогу. До присутніх вийшла суддя Апеляційного суду Волинської області Тетяна Лівандовська - Кочура, яка пояснила, що прийняте рішення суду пов’язане насамперед зі зверненням батьків Андрушківа В.В., які просили звільнити Мігаса В.М. від відбування призначеного основного покарання, з призначенням йому максимального іспитового строку. Потерпілі потребують немалих коштів для лікування свого сина, котре погодився оплатити Володимир Мігас. Між потерпілими та обвинуваченим укладено відповідну угоду для гарантування намірів обвинуваченого відшкодувати у повному обсязі збитків завданих внаслідок ДТП. Також відповідаючи на питання Тетяна Вікторівна зазначила, що Мігас В. М. позбавлений права керування транспортним засобом на строк 3 роки. Увагу активістів було звернено на те, що учасники судового процесу та інші особи у випадках і порядку, встановлених законом, мають право на касаційне оскарження судового рішення. Апеляцйний суд звертає увагу громадськості на протиправні дії зі сторони активістів, в яких при пропуску до суду була виявлена травматична зброя та газовий балончик «Терен 4М». При виході з суду, агресивно налаштовані особи, використали піротехнічні засоби невстановленого зразка, що призвело до задимлення приміщення, внаслідок чого створювалися перешкоди для відвідувачів та роботи працівників установи. Окрему увагу звертаємо на бездіяльність працівників поліції, які ніяким чином не відреагували на хуліганські дії пікетувальників.
Вася до Прес-служба Апеляцій Показати IP 18 Травня 2018 16:39
Задо*іга лівих букв, мадам. Тут тобі не засідання Ради безпеки ООН, щоб "висловлювати глибоку стурбованість". Тут повідомлення про "випадати з вікон будуть" і "вперед ногами виносити" йдуть, чи ти осліпла? Ти бачиш, що народ загалом їх підтримує? То кого ти тут хочеш збурити аж "газовим балончиком Терен 4м"? Ви с*ки просто зажерлись, проблема тільки в тому що "Врадіївки" нечасто в Україні бувають, щоб регулярно спускати ваше кодло на землю грішну.
Людина Показати IP 18 Травня 2018 22:43
Читаю і фігею.....Народ глухий і трохи (перепрошую) тупий.... ВАМ ВСІМ сказали, що Мігас оплатив 2 ляма грн вже і заклав будинок...Це переше. Друге. Ну посадять його і що. А хто цю бідну дитину буде лікувати якщо Мігас сяде? Ви? БАТЬКИ ВІДМОВУ НАПИСАЛИ...Ви читати і слухати вмієте...Мігас на волі...згоден він падлюка, але ж і батьків пойміть де їм взяти грошей на лікування, а так те падло на волі лікувати буде. Причім тут судді. Мігас не маньяк, він не є СОЦІАЛЬНО НЕБЕЗПЕЧНИМ, тому його відпустили.
сусід. Показати IP 18 Травня 2018 23:39
Ех Вася Вася...Шановна громадськість, Волинський народе, не назівайте своїх діточок дрібненьких які родяться - Васями чи Васильками чи якось так. Бо ВАСЯ, то є діагноз. Від шизофренії до повного помутненія в мозгу........ Вася, за таку мову твою можна і кайданки на лапті накинути. бовдур. ти батькам хлопчини хоть гривню дав, щоб пінитись тут. посадять мігаса ХТО ДИТИНУ ЛІКУВАТИ БУДЕ?..ех вася, вася....
Вася до сусід. Показати IP 19 Травня 2018 09:59
Ех сусід, сусід. Давай почнем з того, що не моя п'яна їзда з спущеними штанами і шмарою збоку привела дитину в лікарню. Це надіюсь до тебе доходить, сусід? Ти кожного хто тут відписав будеш питати, скільки він перечислив? Чи може поцікавишся і проконтролюєш в того хто це наробив все? А, сусідушка? Чи ти більше по писанині і інтернет-діагнозах спіциалізд? І сусід, кайданки і інші ігрушкі будеш собі з своїми друзями по орієнтації накидати, і гратись як хочеш. І взагалі - там з ними занімайся такими фантазіями, я не по тих ділах. Такі то пирогі, сусід...
Anon Показати IP 19 Травня 2018 09:29
Кишенькові судді і кишенткові активісти... Стадо баранів якесь.
Активістка Показати IP 19 Травня 2018 14:24
Суд приймає рішення, прокуратура подає касацію, активістам раджу почитати закони. А Рожкову сором, це не по чоловічому, погрожував перед камерами дівчині яка йому в доньки годиться, прес секретарю суду. Раджу подати заяву від суду за такі погрози. У Вас пане Рожков теж є діти і дружина, якби їм таке сказали, типу бізнесу ходити вночі і так далі. Вибачтесь перед працівником суду, вона просто виконувала свою роботу. Чи Ви не мужик, лише погрожувати вмієте дітям?
Микола Лучані Показати IP 20 Травня 2018 10:25
За такий важкий злочин таке мізерне покарання покарання? Про яку гуманність говорить суддя? Соромно її слухати. Хіба не можна було дати термін і відповідне відшкодування збитків родині потерпілого?! До речі, це вже стає закономірністю в Апеляційному суді області. Суддя показала рукою на серце? Мовляв це рішення йшло від нього. А якби на місці постражлалого були її рідні, якби вона сприйняла подібне рішення?! Так, так, як знущання! П'яний водій зробив калікою хлопця на все життя, а тут така, вибачте, гуманнісить!
Лучанин Показати IP 21 Травня 2018 10:18
Дааа. Активісти зачухані. Ведете себе як дітвора.
Микола Показати IP 24 Травня 2018 14:24
Прочитав диванну аналітику юристів зі стажем у наших коментарях, і просто уху поів . Яка конфіскація усього майна ? навіть якщо наша держава конфіскує УСЕ що є у Мігаса , дитині , що потребує ДОРОГОГО лікування дістанутся лише КОПІЙКИ з цього "кушу" , наші "депутатики" все по карманам СВОІХ дітей розтягнуть. Якщо батьки не повідомили про загрози чи примусову згоду , це значить лише те , що ім більш важливіше життя своєі дитини , а не покарати винуватця будьякими способами. Активісти , що вимагають покарання Мігаса краще б вимагали у судей рішення про найкраще лікування за рахунок винуватця для ДИТИНИ. (підгоріло від ваших коментарів тож пишу як можу) Брудний піар ... брудні голови... продажні ж*пи. Нехай кожен активіст походить по , хоча б , своїй вулиці і збере кошти на лікування для хлопця , а не прос*рає час під стінами. Сили та здоров*я постраждалому хлопцю .
До Бланкетних виродк Показати IP 24 Травня 2018 19:12
Виключення із вироку обставини, що обтяжує покарання обвинуваченого - вчинення злочину особою, що перебуває в стані алкогольного спяніння - це взагалі вершина суддівського скотства цих трьох апеляційних суддівських виродків!!!! Ст.67 ч.4 ККУ. Якщо будь-яка з обставин, що обтяжує покарання, передбачена в статті Особливої частини цього Кодексу як ознака злочину, що впливає на його кваліфікацію, суд не може ще раз враховувати її при призначенні покарання як таку, що його обтяжує. Саме в статті Особливої частини має бути вказана ця обставина як ознака злочину, що впливає на його кваліфікацію!!!!!!! До чого тут БЛАНКЕТНА диспозиція!!!!!! З логіки цих трьох виродків, в діях двох осіб, одна з яких вчинила злочин, передбачений ст.286 ч.2 ККУ, будучи тверезою, та інша особа, яка вчинила цей же злочин, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, буде міститись одна і та ж сама об'єктивна сторона цього злочину!!!!!!!!!!!!!!! Щоб цих суддівських виродків БЛАНКЕТИЛО все життя!!!!!!
До Бланкетних виродк Показати IP 25 Травня 2018 17:20
Гапочук, Лівандовська, Борсук, ви взагалі практику читаєте чи ви плювати на неї хотіли!!!!????? Постанова ВСУ від 1 грудня 2016 року № 5-368кс(15)16. Готуйтесь до кримінальної відповідальності за постановлення завідомо неправосудної ухвали! Прокуратура зобов'язана подати касаційну скаргу на цю ухвалу і замінити того кривого прокурора, який також просив виключити обставину, що обтяжує покарання обвинуваченого - вчинення злочину особою, що перебуває в стані алкогольного сп'яніння, із вироку, звичайно не без відома свого керівництва!
123 Показати IP 26 Травня 2018 14:49
М*дак сц*кливий - Квятковський спеціально умисно дав Мігасу до 5-ти років, щоб потім можна було застосувати ст. 75 ККУ: звільнення від відбування покарання з випробуванням!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus