USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі муніципали демонтують незаконні обмежувачі руху

21 Грудня 2017 19:19
Бетонні плити та юніпаркери, що заважають проїзду спецтехніки та машин швидкої допомоги, демонтують відповідно до рішення виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 грудня.

Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, на проїжджих частинах території міста Луцька знаходиться значна кількість обмежувачів руху. Такі конструкції здебільшого встановлені без відповідних дозвільних документів.

До департаменту муніципальної варти надійшли скарги щодо об’єктів, які перешкоджають вільному руху транспорту на територіях загального користування.

Головна муніципалка міста відзначила, що обмежувати територію загального користування на прибудинкових територіях не можна жодним чином. Якщо ділянку виділяють ОСББ, її не можна блокувати, щоб там не могла розвернутися спецтехніка. З її слів, запити про те, що техніка не може заїхати у двори, подає ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Також, мовляв, мешканці збирають підписи з проханням прибрати ці об’єкти з прибудинкових територій.
Відповідно до Правил благоустрою міста Луцька від 29.07.2009, забороняється залишати транспортні та інші самохідні засоби, машини і механізми на внутрішньоквартальних проїздах або переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки, а також влаштовувати постійні стоянки службового, приватного, вантажного і пасажирського транспорту на прибудинкових територіях, прилеглих територіях до гаражів, автостоянок тощо.

До переліку адрес, за якими знаходяться обмежувачі руху, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки, обмежують доступ до прибудинкової території, перебувають у занедбаному або аварійному стані та підлягають демонтажу у місті увійшли: вулиця Стрілецька, 35 (юніпаркер), Січова, 7 (юніпаркер), Володимирська, 109 (бетонна плита), В’ячеслава Чорновола, між будинками 26 та 30 (юніпаркери), Івана Огієнка, 20 (бетонна плита).

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Нагадаємо, у виконкомі також ухвалили рішення про демонтаж низки незаконно встановлених парканів за понад 60 адресами у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
saa Показати IP 22 Грудня 2017 01:27
Біля ЗАГСУ демонтували - і що? Жильці знову поставили на заміну шлагбауму - бетонні квітники.... все то до дупи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus