USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На 27 школу Луцьк планує витратити ще 20 мільйонів

5 Січня 2017 13:19
Школу-довгобуд у Луцьку будуватимуть і в 2017 році. З бюджету міста пропонується виділити 20 мільйонів гривень на цей об’єкт.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії 5 січня.

Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що в бюджеті цього року, попри бюджет «поїдання», таки планують передбачати кошти на прибудинкові території, освітлення пішохідних переходів, реконструкцію проспектів Волі та Соборності, завершення ремонту мосту на Рівненській, реконструкцію приміщення міського центру зайнятості під садочок, відкрити амбулаторію на вулиці Гордіюк.

Окрім того, 20 мільйонів гривень пропонують передбачити на добудови школи № 27. Ще в Луцьку сподіваються на отримання коштів від державного фонду регіонального розвитку, звідки ось уже 2 роки Луцьк не отримує жодної копійки. Розраховують у місті з ДФРР на 20-25 мільйонів. Проте ця сума – поки що на словах.

Загальна потреба на добудову 27 школи: 48 мільйонів на споруду і ще 8 мільйонів на обладнання. Крім того, ще 45 мільйонів буде потрібно на спортивний комплекс для школи.

Проте, зауважив голова бюджетної комісії Павло Данильчук, можливо, варто зробити щось одне: приміром добудувати врешті 27 школу, а інші об’єкти відкласти на рік.

Та, градоначальник з заступниками все-таки запропонували затвердити бюджет міста в озвученому варіанті, а згодом, за потреби, вносити зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus