USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На дорозі «Луцьк-Львів» діятиме ваговий контроль

16 Червня 2016 13:33
Роботи другого етапу, зокрема, укладання верхнього вирівнюючого шару на дорозі «Луцьк-Радехів-Львів», фактично завершені по всій довжині шляху.

Доки тривають роботи з облаштування заїздів, з’їздів, площадок та зупинок, на автошлях нанесли тимчасову розмітку. Опісля цього залишаться роботи третього фінального етапу – верхній шар. Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Нині профінансовали та виконали робіт на 149 мільйонів гривень, ще близько 56 мільйонів потрібно, щоб завершити другий етап.

Варто нагадати, що фінансування залежить від експерименту, котрий дозволяє залучати 50 % коштів із перевиконання індикативних показників митниці на будівництво доріг державного значення. На червень місяць цього року доведений показник митниці складає 455 мільйонів гривень, тож його виконання є вкрай важливим для завершення робіт. Однак за попередні місяці планові завдання не були виконані.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІД ЧАС РЕМОНТУ ТРАСИ «ЛУЦЬК-ЛЬВІВ» РОБІТНИКИ ЗНАЙШЛИ ЛЮДСЬКІ ОСТАНКИ

Для безпеки дорожнього руху на трасі планують облаштувати поліцейський пост. Окрім цього, важливим є облаштування вагової площадки, щоб не допускати перевантаження дороги. Імовірно, обидва пункти зі сторони Львівської області розміщуватимуться в районі села Шклінь-2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus