USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На луцькому іподромі відкриють молодіжний центр

12 Липня 2018 14:03
«Жодного центру для молоді – без молоді», – під таким гаслом зовсім скоро в оновленому приміщенні в центральному парку імені Лесі Українки в Луцьку запрацює молодіжний центр.

Представлення майбутнього центру відбулося в рамках робочого візиту до Луцька заступника міністра молоді та спорту Олександри Яреми 11 липня.

Як розказала керівниця відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради Катерина Шкльода, молодіжний центр розміститься в будівлі при вході на іподром, що в центральному парку міста. Поки приміщення не досить пристосоване для роботи, адже в будівлі навіть немає світла.

«Ми хочемо якнайкраще спланувати це місце, аби воно було максимально комфортним і наповненим», – зазначила Катерина Шкльода.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зауважив, що місто впевнено прямує в напрямку розвитку молодіжної політики, доказом чого є, наприклад, нещодавно створена при Луцькій міській раді молодіжна рада.

«Для того, щоб луцька молодь могла ще краще проявляти себе, ми вирішили створити ще молодіжний центр, який діятиме в нашому мальовничому парку на базі приміщення біля іподрому. Надіємося, що ця ініціатива буде сприйнята нашою молоддю позитивно і вона максимально долучатиметься до роботи молодіжного центру. Ми зі свого боку сприятимемо тому, аби ідеї молоді були почуті й реалізовані, щоб молодь знала, що Луцьк – місто для молоді», – сказав Костянтин Петрочук.
Він акцентував, що центр створили саме для налагодження комунікації між молоддю та міською владою.

Радник міського голови Ігор Поліщук, своєю чергою, відзначив, що приміщення, де діятиме молодіжний центр, не нове. Попередньо там розміщувалися різні організації.

«У якийсь момент це приміщення почало занепадати. Ми довго розмірковували над тим, що можна було б тут розмістити. Наприклад, цю будівлю можна було б віддати зоопарку або пристосувати під офіс. Але, на нашу думку, оптимальним наповненням для цього приміщення буде саме молодіжний центр», – наголосив Ігор Поліщук і додав, що міська влада максимально, зокрема завдяки залученню грантових коштів, долучиться до процесу приведення приміщення під молодіжний центр у відповідний стан.
Він поділився, що в планах на майбутнє – облаштувати на іподромі стадіон та урбан-локації.

«Сподіваємося на гарну співпрацю, конструктивний діалог між молоддю та міською владою, а також на хороші результати такої співпраці, які полягатимуть у тому, що молодь витрачатиме свій час на впровадження своїх ідей, цікаве спілкування, заняття спортом тощо», – зауважив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 12 Липня 2018 14:07
Дуже круто)!
Я Показати IP 12 Липня 2018 14:20
А ви скажіть де ви те приміщення взяли і чому воно почало занепадати? Віджали як завжди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus