USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На новоствореному редуті зупинили 60 вагонів з вугіллям з окупованих територій

11 Лютого 2017 11:01
Учасники торговельної блокади на Донбасі зупинили близько 60 вагонів з вугіллям з окупованих територій.

Про це повідомили у соцмережі Фейсбук.

"Щойно відкрили третій редут на залізничній лінії Костянтинівка-Ясинувата.

Зупинено ешелон з вугіллям, що рухався зі сторони окупованих територій.

В ешелоні близько 60 вагонів, доверху забитих антрацитом", - йдеться в дописі.
Нагадаємо, бійці та громадські активісти перекрили рух товарних потягів на луганському напрямку та на межі з окупованою Горлівкою. Головна їхня вимога – звільнити українських полонених, припинити торгівлю з бойовиками і визнати захоплені райони Донецької та Луганської областей окупованими.

Учасників блокади обурює, що Укрзалізниця продовжує обслуговувати бойовиків за податки українців.

10 лютого на сайті «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» опублікували звернення, в якому анонсують пікет Верховної Ради з вимогою вжити заходів для повної економічної блокади ОРДЛО. Також представники партії вимагають покарати всіх чиновників, причетних до корупційних схем, та вивчити роль «Укрзалізниці» у забезпеченні товарообігу між Україною та окупованими територіями.

6 лютого «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» оприлюднило заяву про підтримку торговельної блокади Донбасу. У заяві йдеться про те, що повна блокада обігу товарів між Україною та окупованими районами Донбасу – це один із жорстких і дієвих засобів для зупинки агресора і його поплічників.

Підтримує позицію повної блокади торгівлі з терористами і голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Він впевнений, що Україна повинна припинити купувати вугілля з тимчасово окупованих територій і встановити торговельну блокаду. Він, зокрема, розкритикував заяву Міністра енергетики України Ігоря Насалика про те, що Україна нібито грошових розрахунків з окупованими територіями Донбасу не веде, лише бартерний обмін.

Нагадаємо, 2 лютого депутати Волинської обласної ради звернулись до Верховної Ради, Президента України і Кабміну щодо підтримки торговельної блокади з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей. Проект звернення від імені депутатів вніс голова Волинської облради голова Волинської обласної ради, член президії політради УКРОПу Ігор Палиця. Він зауважив, що не йдеться про гуманітарні вантажі, адже на тих територіях знаходяться громадяни України.

З лютого в ефірі каналу «Нова Волинь» Ігор Палиця нагошував на тому, що Україна повинна припинити купувати вугілля та електроенергію з тимчасово окупованих територій «Тому що так ми фінансуємо тероризм», - зазначив Ігор Палиця та наголосив на необхідності встановити торговельну блокаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 11 Лютого 2017 11:12
Я в шоце!
51 омбр(розф.за поз) Показати IP 11 Лютого 2017 11:22
Кому той піар потрібний.....
*** Показати IP 11 Лютого 2017 11:24
Я все розумію, війна, торгувати з терористами не можна, але мені інше цікаво, що робить влада для того, щоб у наших будинках було світло і тепло, якщо ця блокада триватиме?
Петро Показати IP 11 Лютого 2017 13:12
ЯК ШО НЕ МОЖНА ПРИЙМАТИ ВУГОЛЬ ТО ВІДМОВТЕСЬ І ВІД ГАЗУ З КРАЇНИ ОКУПАНТА!!! НЕ ХАЙ СЕМЕНЧЕНКО СТАНЕ БІЛЯ ВЕНТИЛЯ ГАЗОВОЇ ТРУБИ!
Петро Показати IP 11 Лютого 2017 13:20
як шо не можно приймати вугілля зі сторони окупованих територій бо за ці гроши вооружають ДНР. То за ГАЗ в россію ми платимо міліарди доларів за яки росія вооружаеться. Будьте вже чесні до кінця. ні чого не купуйте в окупантів сидіть без світла і тепла з гордо піднятою головою!
КОМУ Показати IP 11 Лютого 2017 13:35
убл*дку пороху, Ахметову і д**ілам, що підтримують Гунчика і Гройсмана
Василь Л. Показати IP 11 Лютого 2017 13:45
зупинили це коли приварять усі колеса з вугіллям до рейок тоді і не треба редутів. А так це бла, бла, бла.... і продаж талонів на проїзд
555 Показати IP 11 Лютого 2017 14:15
Однозначно, що потрібна повна блокада окупованих територій.І зробити це треба було на початку війни -добре, що хоч зараз це зробили самі люди.Ви пана Носалика слухали? Він робить з нас повних лохів -" ..не торгуємо ,а обмінюємось товарами". Скільки ще наші хлопці мають гинути за всяку нечисть ? Одні збагачуються на війні, на торгівлі з окупантами, інші кличуть Путіна і не гребують українськими пенсіями і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus