USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волинь надійшла вакцина проти кору, краснухи та паротиту

6 Травня 2016 15:14
Перша партія вакцини проти кору, краснухи, паротиту, придбаної Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за державні кошти, розвозиться по регіонах України.

277 тисяч доз вакцин розподілені пропорційно від потреби по закладах охорони здоров'я всіх областей, - повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з інформацією, наданою структурними підрозділами з питань охорони здоров'я обласних державних адміністрацій та міськдержадміністрації Києва, вакцину проти кору, краснухи, паротиту (КПК) отримали Одеська, Миколаївська, Житомирська, Рівненська, Вінницька, Хмельницька, Дніпропетровська, Запорізька, Херсонська, Волинська, Тернопільська, Київська області та Київ.

З наступного тижня вакцину можна буде використовувати для проведення планових щеплень. Цієї кількості повинно вистачити для вакцинації дітей протягом трьох місяців.

Це перше постачання даної вакцини, закупленої за кошти державного бюджету України на 2015 рік. Інша частина закупленої вакцини КПК буде надходити в найближчі місяці. Загальна кількість закупленої ЮНІСЕФ вакцини КПК становить понад 1 млн доз.

«Всесвітня організація охорони здоров'я з метою прискорення реєстрації за спрощеною процедурою надає звіти оцінки перекваліфікації вакцин БЦЖ для профілактики дифтерії та правця, кашлюку, сказу, гепатиту В, які закуповуються через ЮНІСЕФ, що дозволить отримати ці вакцини вже в кінці травня - на початку червня», - сказав заступник міністра охорони здоров'я України Ігор Перегінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Травня 2016 16:51
знов закупили мед. відходів?
Мама Показати IP 6 Травня 2016 21:39
Хто виробник, краіна походження та сроки?!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus