USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині продають лотерейні квитки для підтримки 14 ОМБ

21 Травня 2015 13:35
Володимир-Волинський, де дислокується нині 14 ОМБ, часто організовує різноманітні акції та аукціони, аби допомогти бійцям. Так, у місті розпочався продав лотерей. Про це інформує Рідне Місто Володимир.

Вартість однієї лотереї – 10 гривень. Її можна придбати у відділі у справах сім’ї, молоді та спорту (вулиця Івана Франка, 8), або у відділі бухгалтерського обліку виконавчого комітету міської ради (вулиця Данила Галицького, 5, каб. № 6).

Розіграш призів відбудеться під час ярмарку – 23 травня – на площі Героїв. Лотерея спрямована на підтримку бійців 14-ї ОМБр. За зібрані кошти планують придбати те, що вкрай необхідне для військовослужбовців волинської бригади.

Зі слів головного спеціаліста відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олени Диньковської, на учасників чекають досить корисні та цікаві призи.

“Ми надрукували 3 тисячі лотерей, наразі більше половини з них уже продано. Реалізація лотерей здійснюватиметься до четверга, 21 травня, якщо усі вони не будуть продані до того часу, то їх можна буде придбати й під час ярмарку. Отож поспішайте купити лотерею та підтримати наших військових”, – зазначила Олена Диньковська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus