USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині відкрили пам’ятну стелу на честь загиблих гірників

26 Червня 2014 11:09
Пам’ятну стелу на честь загиблих гірників встановили на шахті №1 у Нововолинську. Про це інформують у прес-службі Нововолинської міської ради.

Пам’ятний знак відкрили з нагоди 60-річного ювілею підприємства. Керівник шахти Олександр Онопрієнко після привітань працівників зі святом урочисто перерізав стрічку і поклав квіти.

На відкриття стели прийшли рідні та близькі загиблих. Зі сльозами на очах присутні вшанували пам'ять гірників хвилиною мовчання. Викарбуваний на стелі список загиблих, життя яких забрала шахта протягом 60 років, налічує двадцять чоловік.

Своєю чергою, Олександр Онопрієнко висловив співчуття рідним та близьким загиблих та запевнив, що робитиме все можливе для того, аби праця гірників була безпечною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus