USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали викрадачів транспортних засобів

25 Листопада 2016 17:14
Чотирьох мешканців Ківерцівського району, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні щонайменше 15 незаконних заволодіннях транспортними засобами на території Волині, викрили та затримали. Зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК України й помістили до ізолятора тимчасового тримання, - повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Зловмисники спеціалізувалися на викраденні автомобілів, міні-тракторів, квадроциклів та мотоциклів. Усі четверо є мешканцями селища Цумань Ківерцівського району. Найстаршому із них 25 років, наймолодшому – 17, двоє інших, затриманих поліцією правопорушників, – 24-річні.

«Злочинну групу з чотирьох осіб затримали в рамках розслідування кримінального провадження відкритого за ознаками злочину, передбаченого статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортними засобами) Кримінального Кодексу України. Поліція провела 15 санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників. Під час яких виявили та вилучили п’ять автомобілів, чотири мотоцикли, два квадроцикли, 12 рам від скутерів, а також 6,7 тисячі євро з явними ознаками підробки.

Поліція обґрунтовано підозрює учасників злочинної групи в скоєнні щонайменше 15 незаконних заволодінь транспортними засобами на території Волинської області. Щодо них обрано міру запобіжного заходу – арешт терміном на два місяці», - зазначив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

Поліція проводить досудове розслідування та необхідні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення інших учасників злочинної групи та фактів їх незаконної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
116 Показати IP 25 Листопада 2016 17:58
Чому активісти не пишуть що менти хер..ві????? Вже пора писати, аж дивно)))
Цумань Показати IP 25 Листопада 2016 18:59
А цуманський бандюга по кличці "База" як завжди від купить мама, яка працює в модного прокурора в Києві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus