USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині знайшли вбитим одного з 9 оленів, випущених на волю з воротнівського вольєра. Фото 18+

2 Березня 2020 21:42
На Волині 2 березня під час рейду працівники державної лісової охорони ДП «Ківерцівське ЛГ» виявили рештки розчленованого оленя.

Браконьєри забрали тушку, залишивши на місці лише шкіру та голову, повідомляє Волиньpost з посиланням на пресслужбу лісівників.

Ймовірно, олень благородний – із тих дев’яти особин, які нещодавно були випущені лісівниками для проживання у вільному середовищі з воротнівського вольєра.

Хто і навіщо свідомо знищує тварин, призначення яких у місцевих лісах має винятково рекреаційну мету, встановить слідство.
«Сподіваємося також на завершення розслідування справи щодо вбивства 7 ланей, які мешкали у вольєрі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ».

На щастя, за фактом вбивства оленя сьогодні вдалося напрацювати певну доказову базу. Зокрема державною лісовою охороною було зафіксовано та ідентифіковано два автомобілі, власники яких можуть бути причетні до цього випадку браконьєрства», – інформують в управлінні.

Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ввв Показати IP 2 Березня 2020 23:42
В Старовижівському районі 23 лютого цього року бракон"єри також ВБИЛИ благородного оленя.Поліція проводить слідство.Є чи малі напрацювання.Цікаво чим закінчаться розслідування по цим злочинам ?
Мисливець Показати IP 2 Березня 2020 23:57
Колись зловили браконьєра, який бив зайця *на фару*. В колясці мотоцикла був заєць. Нелюда ніхто пальцем не торкнувся. Просто йому згодували половину сирого зайця. Трошки з шкурою і шерстю. Писав, плакав, просився, погрожував, але жер. Потім рушницю розлущили об мотоцикл. ..... Зловити і цю нечисть голодну, і нагодувати, напакувати по горлянку залишками того оленя. Гарантую - більше пакостити в лісі не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus