USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині для проведення жнив бракує… вогнегасників

15 Липня 2009 11:57
Проблемою для проведення жнив у Турійському районі Волині є нестача вогнегасників. В окремих агроформуваннях відсутні місцеві пожежні команди. Про це йшлося під час наради у першого заступника голови Турійської РДА Євгена Олеся, – повідомляють «Волинські Новини».
Про стан готовності агроформувань району до проведення жнив розповів заступник начальника райуправління агропромислового розвитку Василь Шевчук. Він зазначив, що у цьому році сільгосппідприємства збиратимуть врожай із 11,5 тисячі гектарів зернових та зернобобових культур. Працюватимуть на полях 129 зернозбиральних комбайнів. Для перевезення зерна буде задіяно 73 автомобілі. Уся техніка практичного готова до роботи, – запевнив чиновник.
Для первинної обробки зерна в наявності 15 зерносушильних комплексів та 32 машини для очистки вороху. Нові вібросепаратори введено в експлуатацію у ФГ «Перлина Турії» та СВК «Слава», – інформує сайт РДА.
Проблемою для проведення жнив є нестача вогнегасників. В окремих агроформуваннях відсутні місцеві пожежні команди. Також гостро стоїть питання відсутності обігових коштів для придбання паливо-мастильних матеріалів. Хоча для початку жнив наявного у районі пального вистачає, аграрії сподіваються, на обіцяне їм пільгове дизпаливо та бензин.
Одноосібники жнивуватимуть на 7,3 тисячі гектарів. На полях населення району працюватимуть 75 комбайнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus