USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині школа руйнується через роботу шахти?

3 Вересня 2012 18:01
Робота шахти №5 «Нововолинська» нібито стала причиною виникнення тріщин на стінах школи та деяких житлових будинків.
Про це інформує «ВЕСТИУА» із посиланням на телеканал «Нова Волинь».

У селі Грибовиця Іваничівського району на стінах школи та житлових будинків з’явилося багато тріщин, ймовірно, через роботу шахти.

На території Грибовицької сільської ради Іваничівського району на Волині, де розташована шахта №5 «Нововолинська», осідає ґрунт. На стінах школи та деяких житлових будинків з’явилося багато великих тріщин, - констатують працівники ТУ МНС в області. Припускають, що такі проблеми викликані, власне, роботою шахти.

Вивчивши ситуацію, МНС-ники зробили висновок, що ґрунт у населеному пункті осідає на вулицях Перемоги та Молодіжній. Окрім того, місцеві жителі постійно стикаються із проблемою підтоплення присадибних ділянок.

Знайти шляхи вирішення проблеми намагалися члени профільної комісії Волинської облради. Під час засідання комісії вони розробили проект «Першочергові заходи захисту від підтоплення присадибних ділянок жителів північно-західної частини села Грибовиця Іваничівського району».

Однак, чимало суперечок між членами комісії викликало питання фінансування витрат на усунення проблем. Тож, під час засідання вирішили провести експертизу для з’ясування причин лиха.

Якщо причиною є робота шахти, то слід звертатися в Кабмін за державними коштами, в іншому випадку область повинна справлятися сама, - упевнені члени комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus