USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині визначилися з лауреатами обласних іменних премій у галузі культури, літератури і мистецтва

26 Серпня 2009 12:54
Розпорядженням першого заступника голови ОДА Віталія Заремби визначено лауреатів обласних іменних премій у галузі культури, літератури і мистецтва. Про це повідомляють «Волинські Новини».
В області визначили лауреатів обласних іменних премій у галузі літератури, культури й мистецтва. Рішення комітету з присудження обласних іменних премій зафіксоване у розпорядженні першого заступника голови облдержадміністрації Віталія Заремби.
Як інформує сайт Волинської ОДА, відповідно до документу, лауреатами стали:
 – у номінації імені Агатангела Кримського – Віктор Вербич, поет, критик, публіцист;
– у номінації імені Йова Конзелевича – Анатолій Квасюк, фахівець реставраційної справи, дослідник та популяризатор сакральної спадщини Волині;
– у номінації імені Миколи Куделі – Степан Борисюк, дослідник-краєзнавець;
– у номінації імені Ігоря Стравінського – Василь Ворон, заступник начальника управління культури й туризму ОДА;
– у номінації імені Степана Кривенького – Ілля Дячук, соліст троїстих музик будинку культури села Овадне Володимир- Волинського району;
– у номінації імені Олександра Цинкаловського – Михайло Кучинок, доктор історичних наук, професор Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Усім лауреатам установлено грошову нагороду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus