USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На волинській «Людині року» обіцяють багато нових облич

14 Березня 2011 13:37
Чотирнадцята церемонія нагородження лауреатів акції «Людина року Волинського краю», що відбудеться 9 квітня у Волинському муздрамтеатрі, буде оновленою і «подарує» чимало нових облич.
Про це йшлося на прес-конференції з нагоди чергового вручення премії за вищі професійні та громадські досягнення наших земляків, - інформує Волинська ОДТРК.
Зі слів голови оргкомітету акції Олексія Левченка, цього разу її тема – «Людина – історія – час», а церемонія має бути особливою.
«Вона буде повністю відмінна від тих акцій, які відбувалися кожного року, буде наповнена новими людьми, це не будуть ті самі люди – начальники, артисти – все буде інше, всі будуть герої, герої нашого часу», – наголосив Левченко.
Переможці акції «Людина року Волинського краю – 2010», каже він, отримають символічне «Крило натхнення» у 25 номінаціях, зокрема й у новій – «Бренд року».
Їхні імена організатори проекту поки не розголошують, щоправда, кількох переможців на прес-конференції все ж назвали. Так, у номінації «Гордість Волині» це письменниця Оксана Забужко.
Особистістю Волинського краю – 2010 став ректор ВНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан, митцем року – Володимир Лис, діячем культури – Юрій Войнаровський.
Серед переможців у номінації «Виправдана надія» – сільський голова Смолигова Луцького району Галина Прус.
Поки без переможця залишаються дві номінації: «Подія року» і «Професіонал-журналіст».
Організатори розповіли, що його ведучими дійства знову будуть актори театру Олена Небось і Дмитро Мельничук.
Окрім того, для глядачів підготували виступи артистів світового масштабу, імена яких для широкого загалу поки таємниця.
Церемонію нагородження лауреатів проекту «Людина року Волинського краю – 2010» у прямому ефірі транслюватиме телеканал «Нова Волинь».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
oskar Показати IP 14 Березня 2011 13:52
Ага! Нові по новому і більше заплатять, от і будуть нові обличчя! :) А то ніхто не знае як це робиться!
Кавалер багатьох орденів Показати IP 14 Березня 2011 14:06
Ця примітивна дитяча гра для дорослих крім Луцька вже ніде не проводиться і не існує. "Лауреатом" будь-якої номінації в ній може стати навіть продавець тролейбусних талонів, якщо зробить відповідні платежі для того, щоб син юриста Левченко збудував ще один особняк на Хуторі Милушівському і ще один готель "Залескі". Браво! Хай потішаться шанувальники побрякушок. Чим би дитя не бавилось... Але хтось розумний сказав: "Прижиттєві титули ще нікого не врятували від посмертної срамоти і забуття". Тим паче - "титули" від Левченка.
Бред Показати IP 14 Березня 2011 14:30
Я б Вам розказав як до мого знайомого звонили від Левченка і пропонували паро тисяч відстєгнуть шоб він прийняв участь і зразу ж виграв. Ганьба !!!
Психолог Показати IP 14 Березня 2011 17:25
Левченку і усім відвідувачам сайту. Цей бізнесмен, який вже багато років робить з повітря гроші на простаках, але не бідних людях, продовжує водити за ніс тих, які по складах читають, але в яких дуже розвинута амбітність і самооцінка. Таких в Луцьку, області (Україні, світі) багато, але, на щастя, вони стадами не ходять, тому не надто помітні. Візьміть маленький відрізок в 30 см, поставте на ньому мітку амбіцій і самозакоханості, і мітку інтелекту. Чим більше першого, тим менше другого, і якщо ця мітка від першого буде рухатись до другого, то на друге практично нічого не залишається. Це примітивна математична формула обернено-пропорціональної залежності від двох величин (вона для тих, хто там стане переможцем). Ця залежність була надто виражена в Святослава Пирожка. Як наслідок, увесь конференцзал на Словацького заставлений і завішаний грамотами і статуетками. Ціна ж його "продукції" відома, позаяк вона публічна - якщо швець підібє каблук чобота, то це не дуже помітно для оточуюючих, а публічна робота в усіх на виду. Він, як не сумно, не переріс цю хворобу, а дехто переріс. Поки менеджери Левченка інтенсивно вишукують простачків і гостей цього не вельми привабливого дійства, ще є час одуматись і черговий раз не виставляти себе на посьміховисько.
VSC Показати IP 14 Березня 2011 17:38
Ярмарка тщеславия.
Людина здорового глузду Показати IP 14 Березня 2011 18:18
Це буде церемонія собакевичів, коробочок, чічікових, ноздрьових і плюшкіних. Плюшкіних тому, що ці скупердяї краще б віддали гроші на будівництво храмів, лікарень, поповнення бібліотек, в яких незабаром залишаться лише "Історія КПРС", "Біографія Леніна" і матеріали компартійних зїздів. І очолить її Левченко - в фраку з плюшевим коміром - як в Собакевича.
Висновок Показати IP 17 Березня 2011 12:45
Такою вже є доля невдах- писати гнилі речі і заздрити гідним переможцям цього та інших конкурсів. Дивіться, щоб не задушила жаба:)
Гарного Всім дня! Показати IP 17 Березня 2011 13:43
Оксана Забужко, Ігор Коцан, Володимир Лис,Юрій Войнаровський - це справді Люди року Волинського краю, люди з Великої літери! А оці брудні коментарі завжди присутні на будь якому конкурсі - це не дивно...Що за менталітет, як щось брудне написати, то стільки охочих -цілу стіну нашкрябали!... Лучани,не опускайтеся низько, не вчіться обливати людей брудом, краще скажіть все те хороше, що знаєте про кожного! Гарного Всім дня!
гІСТЬ Показати IP 23 Березня 2011 20:14
Це не церемонія, а один сміх!Сам собі куплю номінацію і сам отримаю нагороду, за яку заплатив!А де експертна рада? Хто входить до її складу? Ніхто ніколи не чув їхні імена... Отож робіть висновки,як все це робиться!
гість 777 Показати IP 9 Квітня 2011 23:44
людина року громадський діяч ВОЛОШЕНЮК ІГОР голова луцької райради чувак реально купив це визнання він купує все з виборів начинаючи купив в точині циган на виборах голосів невистачило тоді купив районну виборчу комісію вони йому за ніч доробили все під ключ потім докупив голосів в бют щоб стати головой тепер купив визнання людина року ІГОР-КА що купляти далі будеш??????????????
ХТО ЩЕ МАЄ КЛЕПКУ!!! Показати IP 10 Квітня 2011 23:13
ПОЯСНЮЮ. ЗВОНЯТЬ ВІДОМИМ ЛЮДЯМ І ПРОПОНУЮТЬ ЗА ПАРО ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ВИГРАТИ НОМІНАЦІЮ. НОУ КОМЕНТ. 100 % ЗНАЮ БО ДО МОГО ЗНАЙОМОГО ЗВОНИЛИ І ПРОПОНУВАЛИ ОДНУ З НОМІНАЦІЙ ЗА 8 ШТУК. ((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Гість Показати IP 11 Квітня 2011 00:47
Побував на вчорашній церемонії. Да, правду тут писали - дехто і дійсно по складах читає.Приплели пару вартих уваги людей, а решта все куплене.Молодці! Левченко собі шось купить гарне за ваші гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus