USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Начальника відділу ДПА в області «взяли» на хабарі на проспекті Волі в Луцьку

30 Червня 2009 12:02
За інформацією відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області,  задокументовано факт одержання хабара начальником відділу ДПА в області. Про це 30 червня інформують «Волинські Новини».
 
26 червня 2009 року  у відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області надійшла усна заява від одного із засновників приватного підприємства Луцького району про вимагання в нього хабара одним із начальників відділу ДПА в області.
 
Як повідомив підприємець, хабар в сумі 2000 гривень повинен був стати гарантією  незастосування штрафних санкцій до фірми. Як з’ясувалося, попередньо порушення податкового законодавства на підприємстві податківці встановили в ході проведення перевірки. За словами підприємця, підозрюваний обіцяв, що податківці надалі оминатимуть фірму і торгівельні об’єкти  з перевірками.
 
Щоб задокументувати факт одержання хабара, співробітники відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в області  спільно із колегами з ВБКОЗ УСБУ у Волинській області  на проспекті Волі обласного центру Волині цього ж дня затримали податківця-хабарника.
 
Прокуратура міста Луцька за наданими матеріалами відразу порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 368 КК України, а Луцький міськрайонний суд дав дозвіл на утримання підозрюваного під вартою протягом 10 діб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонімmen Показати IP 30 Червня 2009 12:37
один пiдприeмець здав цих корупцiонерiв, а 100 чи 1000 їм платить... а тоді жаліються що нема грошей в бюджеті...
Анонім Показати IP 4 Липня 2009 19:38
А прізвище хабарника де? - Нема. Значить відкупиться.
Анонім Показати IP 7 Липня 2009 13:57
Хабарі беруть і великі чини- наприклад у Луганській губернії (м.Сєвєродонецьк) ,ніхто не баче, тому що все перекуплено!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus