USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Не через «Дію»: як вчителям записатися на вакцинацію від COVID-19

3 Березня 2021 14:12
В Україні вчителі не повинні реєструватися у «Дії» для запису на вакцинацію, адже їх будуть щеплювати за списками, які подасть роботодавець. Вакцинувати педагогів будуть мобільні бригади у школах, на робочому місці.

Про це заявив головний санітарний лікар України, заступник голови МОЗ Віктор Ляшко, повідомляє ТСН.

«Працівників освіти в «Дії» не реєструють... Там запис в лист очікування. В «Дії» написали, що ви працівник освіти, вас в списках подасть роботодавець. У нас є бачення, що ми школи охопимо мобільними бригадами. Тобто буде виїзна мобільна сесія в школу, де всі вчителі будуть вакциновані», – пояснив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, вакцинація від COVID-19 в Україні відбувається в 5 етапів. Записатись до списку очікування можна в такі способи: через портал чи мобільний застосунок «Дія», через національний контакт-центр МОЗ.

Читати ще: Хто першим отримає вакцину в Україні: МОЗ розширило список

Станом на 3 березня 2021 року в Україні від коронавірусу вже вакциновано 6 888 осіб.

Вакцинувався від коронавірусу і президент України Володимир Зеленський. Зробив він це разом з військовими ООС.

Також вакцинувався від коронавірусу головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. А 1 березня зробив щеплення міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Раніше ми повідомляли, які документи необхідні, щоб отримати щеплення.

Нагадаємо, 25 лютого, Волинь отримала 14 200 доз вакцини від коронавірусу фірми AstraZeneca. Препарати передали шістьом мобільним бригадам, створеним в області.

Лікар-пульмонолог, завідувач інфекційного відділення №2 тимчасового інфекційного стаціонару госпітальної бази для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олег Яковенко став першим у Волинській області, хто отримав вакцину проти коронавірусної інфекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus