USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не кожен, хто пише, то вже – письменник

27 Березня 2009 14:51
На Волині дуже багато людей стало писати, однак усіх письменниками не назвеш. Таку думку щодо творчого процесу в області висловила у коментарі «Волинським Новинам» голова Волинської облорганізації Національної спілки України Ніна Горик.
За словами Ніни Горик, наразі в обласній організації НСПУ налічується 31 член, три з них – представники молоді. Однією з причин невеликої їх кількості є суворий відбір. Адже, щоб письменника прийняли до спілки, потрібно видати як мінімум дві книги. Крім того, вони мають бути написані в оригінальному художньому стилі. До того ж, остаточне рішення про прийняття до спілки письменників стоїть за комісією у Києві.
Ніна Горик вважає, що серед молоді однозначно є таланти. «Творчий процес на Волині був безперервний, а нині молодь виявляє яскраві творчі голоси», - охарактеризувала Ніна Горик активізацію творчого процесу краю.
«Проте дуже багато є людей, які лише пишуть», - зауважила голова облорганізації НСПУ, однак їх письменниками вона назвати не може.
Як розповіла Ніна Горик, головні ознаки сучасної творчості – заглибленість у душу, моральні засади і, звичайно, тема кохання. Також «молоде перо безперервно озивається на суспільні процеси».
«І це важливо, бо так формується громадська позиція молодого письменника», - наголосила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Р. Показати IP 27 Березня 2009 15:18
Нормальним письменникам ваша спілка до одного місця... Ще й відбір вони проводять... Неокласики, ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus