USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обіцянку поремонтувати двір на ЛПЗ переносять з року в рік

24 Червня 2015 11:12
Попри те, що у 2012-13 роках були підтримані депутатські запити Євгенія Ткачука щодо благоустрою прибудинкової території одного з багатоквартирних будинків у мікрорайоні ЛПЗ, мешканці нарікають на те, що досі роботи не здійснюються.

Про це йшлося рід час 75 сесії Луцької міськради 24 червня.

З відповідним запитом до міського голови звернувся голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов. Він повідомив, що до нього звернулися мешканці будинку за адресою вулиця Бенделіані, 1. Ще у 2012-13 роках міськрада підтримала запити депутата Євгенія Ткачука щодо капремонту даху будинку, який досі не здійснено. Також вже цьогоріч був підтриманий запит Євгенія Ткачука про ремонт прибудинкової території, який досі не здійснений. Така поведінка, на думку Андрія Осіпова, підриває довіру до рішень ради, відтак, він просить мера повідомити, чому підтримані запити протягом тривалого часу не реалізовані.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ «РІДНОГО МІСТА» НЕ ПІДТРИМУЮТЬ ВЛАСНИХ ІНІЦІАТИВ

Своєю чергою, Євгеній Ткачук запевнив , що дитячий майданчик на прибудинковій території буде встановлений, а питання щодо ремонту даху розглядають, також планують знести незаконно встановлені гаражі. Він зауважив, що «не усе відбувається так швидко, як хочеться». З його слів, місцеві мешканці знають, що «цим займається Ткачук».

На це Андрій Осіпов попросив колегу не сприймати мікрорайон ЛПЗ як свою вотчину чи особисту власність. Він наголосив, що хоче з’ясувати у міського голови відповідальних за те, що досі невиконані депутатські запити.

Депутати під час повторного голосування підтримали запит колеги.

Міський голова Микола Романюк відповів, що на вказані ремонтні роботи не вистачило коштів у 2013 році, тож прибудинкову територію внесли до переліку дворів, які ремонтуватимуть цьогоріч. З його слів, причиною того, що запити не були реалізовані, була відсутність фінансових можливостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 24 Червня 2015 12:59
Осіпов закрийся!!!!! Женік зробив для гпз багато шо, а ти тільки язика соваєш по сходах в міськ раді
Богдан Показати IP 24 Червня 2015 13:17
Не знаю що робить для свого округу Осіпов, а от Женік зробив багато чого. І робить постійно, а не тільки перед виборами.
Мешкаю на ЛПЗ до Богдан Показати IP 24 Червня 2015 13:31
І що ж він такого, ваш Женік ", наробив" на ЛПЗ?
Лучанин до Богдан Показати IP 24 Червня 2015 14:59
Світло і зупинки для початку
Богдан Показати IP 24 Червня 2015 18:00
Ремонт двору на Грабовського 7а. Хто їздив чи ходив там до ремонту, знає який жах там творився, особливо зимою. Бруківка на тротуарі біля гуртожитків. Нові зупинки. Знак стоп в кінці Бенделіані. Майданчик на Бенделіані та Дружби Народів. І ще багато чого по дрібницях: пісок на дитячі майданчики, фарба, ремонт лавочок біля під'їздів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus