USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оприлюднили шокуючу кількість загиблих в АТО у лютому

3 Березня 2017 23:35
За лютий на російсько-українській війні загинуло 39 бійців.

Сьогодні портал "Главком" опублікував поіменний список полеглих захисників України.

Загиблі з різних куточків України. Окрім імені та дати народження бійців, можна знайти інформацію про їхній бойовий шлях солдата та історію життя.

Наймолодшому воїну було 19 років, найстаршому - 51 рік.

"Це лише офіційні втрати. Крім того - бойові. Є ще за так зване неправильне поводження зі зброєю. Це, коли наших бійців оформлюють, як загиблих через власну дурість. Крім того, за нас воють добровольці. Загиблих із "Правого сектора" чи ОУН ніхто в офіційних зведеннях не враховує", - розповіла Gazeta.ua волонтерка Любов Гвозник.

Волинь також втратила дорогих земляків: загиблі під Авдіївкою - Маріс Камінський з Ківерець та Максим Гринчишин з Луцька, застрелений на Світлодарській дузі Сергій Мокренко з Шацька, від інфаркту помер уродженець Луцька Олександр Васін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лол Показати IP 4 Березня 2017 09:10
2014 рік. Петро Шоколадний - Закінчу ато за суткі!
Україна-руїна Показати IP 4 Березня 2017 09:29
Жаль, сум, співчуття і... СТРАХ за український молодий простий, мирний народ, якого щодня вбивають, калічать фізично і морально... НЕНАВИДЖУ КОЖНОГО ПОЛІТИКА, ЯКИЙ Україну і ЇЇ народ ЗНИЩУЮТЬ і О КРАДають НАГЛО УКРАЇНУ І УКРАЇНЦІВ !!! ПОЛІТИКИ, ЯКІ ПРИ ВЛАДІ- ЦЕ БАРИГИ І БАНДИТИ ДЛЯ МЕНЕ !!! ПОКАРА політикам теперішнім і екс-політикам БУДЕ ЗА КОЖНУ НЕВИННО ВБИТУ ДИТИНУ І ЛЮДИНУ, за знищену УКРАЇНУ-НЕНЬКУ !!! Обов'язково БУДЕ !!! ВСЕ МИНАЄ, ГРІХ ЗОСТАЄТЬСЯ !!! гОРЕ- політики 26 років в Україні для мене - це НЕЛЮДИ !!!
Хрен собачий до Україна-руїна Показати IP 5 Березня 2017 00:12
Шановна, в першу чергу потрібно ненавидіти себе і власну дурість. Чи не ви вибирали цих політиків останні 26 років разом з нами?..Чи нам їх хтось поставив ззовні?...Як не згадати слова Т. Шевченка: " Гірше ляхів власні діти, Україну терзають."...
юзько пилсудськый Показати IP 4 Березня 2017 11:06
я того не бажаю їм ........але таких прізвищ як Муженко, Полторак, Пашинський і т.д ми не побачимо в подібних списках (іще раз наголошую, я не бажаю ім такої долі) бо в цих хлопців дуже-дуже надійний "бронижилет" 100-го класу захиту.
метеорит Показати IP 4 Березня 2017 12:12
Влада зійшла з орбіти. Це небезпечно для оточення , простих смертних,фауни ,флори,земної цивілізації.
Барс Показати IP 5 Березня 2017 00:46
А Порошенко вроді казав введе надзвичайний стан і який толк йому мало потерь наших пацанів та с*ка і тримає ту війну на крові відмиває горі підарошенко с*ка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus