USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Організатори чемпіонату саломанів не дають обіцяної путівки в Єгипет переможцю. Мовляв, і сала «на шару» вистачить?

18 Червня 2009 11:20
Володимир Стриганін, який тричі ставав переможцем конкурсу на найшвидше поїдання сала, торік не отримав обіцяної за перемогу путівку до Єгипту. Про це повідомляють «Волинські Новини».

Конкурс відбувався у рамках чемпіонату любителів сала «З любов’ю до… сала», який три роки поспіль проводила у Луцьку творча фірма «Ідея». Ідея самого конкурсу належала її керівнику, заслуженому діячу мистецтв Віталію Іваницькому.
 
Лучанин Володимир Стриганін кожного разу першим серед інших учасників з’їдав кілограм сала і отримував туристичні путівки від спонсорів свята. У 2006-му році це була путівка до Єгипту, у 2008-му – до Туреччини. Приз засвідчував отриманий від оргкомітету сертифікат на придбання туристичних послуг на певну суму, якої не вистачало на повноцінну путівку, тож Стриганіну доводилося доплачувати. Проте переможець не мав жодних претензій до організаторів, – повідомляє ЗІК із посиланням на місцеву газету.
«У 2008 році я теж першим з’їв кілограм сала і отримав диплом за перемогу у конкурсі. Ведучий конкурсу оголошував, що переможець отримає путівку до Єгипту. Про це написали і журналісти. Ще й розпитували мене, як планую відпочивати. Та жодного сертифікату на придбання туристичних послуг мені не вручили», – розповідає Володимир Стриганін. Він звернувся до тур-фірми, яка була спонсором чемпіонату. Там повідомили, що передали організаторам дев’ять путівок, тож звертатися треба до них.
 
У телефонній розмові Віталій Іваницький повідомив Стриганіну, що «є рішення оргкомітету путівки не давати». Вдруге обдурений переможець подзвонив Віталію Іваницькому з редакції газети. Іваницький, підтвердивши сказане раніше, додав «Що там з’їсти «на шару» кілограм сала? Я теж так зможу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Червня 2009 12:45
Зате сам Іваницький "на шару" з.їздив недавно на Святу землю...
Анонім Показати IP 18 Червня 2009 18:11
селюки ы бидлота - це ментальнысть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus