USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Гнап також знімається з виборів на користь Гриценка

1 Березня 2019 16:48
Кандидат на посаду президента від партії «Сила людей» Дмитро Гнап також знімає свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка.

Про це він повідомив у Facebook, пише Українська правда.

«Я обіцяв зняти свою кандидатуру, якщо буде обраний єдиний кандидат від демократичних сил. Я підтверджую свою обіцянку і готовий також знятися на користь Анатолія Гриценка», – сказав Гнап.

Він додав, що рішення у цьому питанні має ухвалити з’їзд партії «Сила людей», який відбудеться 2 березня.

«З’їзд відбудеться завтра, куди ми запрошуємо також Анатолія Гриценка в якості єдиного кандидата від демократичних сил», - сказав Гнап.

Він подякував усім, хто його підтримував.

«Сподіваюсь, ви всі погодитесь з тим, що доля України сьогодні важливіша за особисті політичні плани. Далі будемо боротися за нашу спільну перемогу, і ми обов’язково переможемо», – підсумував Гнап.



Нагадаємо, раніше мер Львова Андрій Садовий вирішив відмовитись від участі у виборах президента на користь Анатолія Гриценка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Березня 2019 19:21
це той,що зажав єврики?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus