USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перед вбивством Вороненков отримував погрози з Росії

29 Березня 2017 15:05
Загиблому екс-депутату Держдуми Російської Федерації Денису Вороненкову перед вбивством надходили погрози з території Росії.

Про це повідомила суддя Московського суду, куди російський політик скерував відповідну заяву, пишуть «РИА Новости».

«У заяві йдеться, що він (Вороненков, – ред.) побоюється за своє життя і здоров'я в зв'язку з численними погрозами, які він отримував на території Росії», – зазначила суддя.

Варто додати, що Вороненков був готовий співпрацювати зі слідством у його справі, але через погрози відмовився їхати в Росію.

Цікаво, що сьогодні, 29 березня, Московський міський суд має вирішити досить дивне, враховуючи смерть загиблого політика, питання – чи розглядати скаргу адвоката на заочний арешт Вороненкова, якого звинувачують у рейдерському захопленні будівлі в Москві.

Нагадаємо, 23 березня в центрі Києва розстріляли екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

Читати ще: Генпрокурор підставив Вороненкова під кулі. Думка

Вбивцею виявився уродженець Севастополя Павло Паршов. На місці злочину Паршов мав із собою документи, видані частиною №3057 Нацгвардії України. Опісля у прес-службі Нацгвардії зазначили, що злочинець свого часу служив у батальйоні «Донбас». Імовірний спільник Паршова – колишній боєць батальйону «Донбас» та «Правого сектора» Ярослав Левенець з позивним «Хантер». Він уже перебуває в розшуку МВС.

Як інформує "КоммерсантЪ", у справі про вбивство екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова може з’явитися третій фігурант. Так, за даними слідства, вбивця Вороненкова Павло Паршов і Ярослав Левенець прибули до Києва 21 березня і винайняли квартиру спочатку на три дні. Пізніше Левенець домовився із власником квартири, що вони залишаться в ній до 25 березня.

На відео з камер, встановлених у під’їзд, де жили підозрювані, видно, що в гості до них приходив ще один чоловік, ідентифікувати якого поки не вдається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 29 Березня 2017 15:53
Ясно, що отримував, якщо людей на гроші кинув...
Иван Показати IP 29 Березня 2017 16:12
Нет смысла писать про Вороненкова и какие-то угрозы в его адрес. Эта особа не является героем Украины. Должник убежал от долгов, но его "достали".- тут нет никакой сенсации, и "рука Москвы" или "не рука" - разницы нет никакой

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus