USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Перемогу присвячуємо Володимиру Дикому», – Шахов про матч «Волині» з «Поділлям»

3 Серпня 2021 14:40
Головні тренери «Волині» та «Поділля» поділилися враженнями від гри на післяматчевій пресконференції. Альберт Шахов відзначив, що перемогу «хрестоносці» присвятили Володимиру Дикому, який днями пішов з життя.

Головний тренер «Поділля» Віталій Костишин відзначив, що гра була напруженою, на полі було багато боротьби: «Футболісти «Волині» віддалися на повну, в них було велике бажання перемогти і їм це вдалося.

Ми їхали сюди за перемогою, адже з ким би ми не грали, завжди ставимо завдання перемогти. В нас мають бути лише такі цілі, але три очки так легко ніхто не віддасть. Динаміка гри була хорошою, були періоди, коли ми контролювали гру, інколи ініціативу перехоплювала «Волинь», провівши декілька швидких атак. Нам було важко підлаштуватися, і ми допускали невимушені помилки.
Виділю всю «Волинь» в плані бажання. Вони бігли на безнадійні м’ячі. Молодий склад, очі горять… Я б ще виділив центрального захисника Войтіховського, він високий та небезпечний у чужій штрафній, важко з ним грати. Досвідчений воротар також надає впевненості захисту».

Віталій Костишин повідомив, що завданням для його команди є освоїтися в Першій лізі та посісти якомога вище місце.

Альберт Шахов у післяматчевому коментарі сказав, що цю перемогу команда присвятила Володимиру Петровичу Дикому: «Він був хорошою людиною, хорошим нападником, хлопці знали його лише з найкращої сторони. Шкода, що він пішов в інший світ».

Щодо гри, то тренер відзначив, що була боротьба на кожному клаптику поля: «Можливо не було красивої гри, але хлопці довели, що вони чогось варті в цьому футбольному житті.

Ми кажемо футболістам, щоб вони били по воротах, коли мають можливість для цього, але інколи хлопці хочуть покращити ситуацію перед ударом та втрачають шанс. Це все має прийти з досвідом».
Він також зазначив, що команду очікує ймовірне підсилення: «Якщо говорити чесно, у нас в обоймі 12-13 людей, інші хлопці поки на підході та не тягнуть рівень Першої ліги. Тому треба ще 5-7 футболістів. Завдання команди – залишитися у Першій лізі. Те, що команда видала хороший старт, ні про що не говорить. Це молоді хлопці, їм важко витримувати високий темп протягом всього сезону».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus