USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підлітку з Волині необхідні кошти на восьму хіміотерапію

6 Січня 2019 16:44
Колі Войтовичу з села Мокрець Турійського району лише 16 років, але замість того, щоб грати з однолітками у футбол, він повинен проходити восьму хіміотерапію.

Микола лікується у відділенні онкогематології Волинської обласної дитячої лікарні. У юнака діагноз - лімфогранулематоз (злозлоякісне захворювання лімфоїдної тканини). Батьки потребують коштів, щоб придбати препарати хіміотерапії, підтримуючі препарати, а ще потрібно робити й обстеження МРТ, пише «Район.Луцьк».

Мама не раз розповідала, що дитинство хлопця минуло без хвороб, він завжди допомогав батькам, сусідам, а зі школи приносив схвальні відгуки.

Щоб повернутися до нормального життя, 14 січня Коля повинен пройти 8 хімію, а батьки слізно надіються, що вона стане останньою. Після неї хлопцю зроблять обстеження МРТ і тільки тоді лікарі скажуть результат.

Близько місяця назад підліток був у лікарні, де провів два тижні. Зараз він вдома, стан трохи покращився, але йому важко відходити після лікарні, бо почувається вимученим та без сил, але, попри це, він дуже хоче позбутися хвороби.

Батьки багато пережили, бо колись онкохворою була старша донька Оленка, але зараз вона здорова.

Усі охочі допомогти Колі Войтовичу швидше повернутися до повноцінного життя можуть переказати гроші на банківську картку мами хлопця.

Приватбанк: 5168 7573 6302 8152 – Ковальчук Світлана Анатоліївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus