USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Платники податків Волині спрямували до бюджету понад 15,2 млрд гривень

5 Грудня 2023 10:05
За підсумками січня-листопада 2023 року волинські платники податків спрямували до бюджетів усіх рівнів 15 мільярдів 207 мільйонів гривень податкових платежів.

Це на 17,5 відсотка більше проти січня-листопада 2022 року, інформують у ГУ ДПС у Волинській області.

«Сума сплачених податків в області перевищує аналогічні надходження торік на 2 мільярди 260 мільйонів гривень. Варто відзначити, що впродовж одинадцяти місяців поточного року вже зібрано податків більше, ніж за підсумками всього минулого фінансового року», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець запевнив, що відповідальна позиція бізнесу та ефективне адміністрування дозволяють прогнозувати успішне завершення нинішнього фінансового року.

Читати ще: Скільки мільярдів податків волиняни сплатили за пів року

«Від податкової дисципліни кожного платника податків, незалежно від масштабу бізнесу, залежить спроможність держави фінансувати видатки на оборону, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист. Навіть у період воєнного стану країна підтримує вразливі групи населення та соціальну сферу в цілому. Тому податкова служба веде системний діалог із соціально відповідальним бізнесом задля виконання завдань із наповнення бюджетів усіх рівнів», – зазначає Сергій Лисеюк.

Нагадаємо, що вклад платників податків Волині до бюджету у 2022 році перевищив 14,6 мільярда гривень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тверезий Показати IP 5 Грудня 2023 10:25
половину на армію! бюджетників на мінімалку, хто хоче більше на фронт! ВІЙНА
Аут до тверезий Показати IP 5 Грудня 2023 10:48
Надіюсь ти з окопа пишеш... Хоча які окопи на дивані!? Мамця зараз сніданок принесе, а ти й далі ротом срати будеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus