USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Покарання має бути невідворотним, – Ірина Констанкевич про вбивство 5-річного хлопчика

5 Червня 2019 10:49
Народний депутат Ірина Констанкевич заявила, що поліцейські, які вбили 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому, мають бути покарані згідно з законодавством, а керівництво правоохоронних органів має зробити відповідні висновки щодо професіоналізму співробітників.

«Покарання має бути невідворотним, хоча це вже не поверне цього хлопчика, на жаль. Я думаю, що одних вибачень з боку керівництва Нацполіції чи то Міністра внутрішніх справ недостатньо. Мають бути покарані усі і зроблені відповідні кадрові рішення. На жаль питання професіоналізму не лише Нацполіції, але й усіх правоохоронних органів стає все більш кричущим», – про це Ірина Констанкевич заявила в ефірі телеканалу Zik.

Нагадаємо, 1 червня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє поліцейських «пристрілювали» рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де в той момент грався пʼятирічний хлопчик Кирило Тлявов.

Державне бюро розслідувань(ДБР) затримало двох поліцейських. Тим часом у прокуратурі Київської області повідомили про те, що запобіжний захід поліцейським, які поранили дитину з вогнепальної зброї, обиратимуть у Голосіївському районному суді Києва.

Увечері 3 червня стало відомо, що 5-річний Кирило Тлявов, якого поранили в голову, помер у лікарні.

Того ж дня керівник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку.

4 червня стало відомо, що Голосіївський районний суд міста Києва арештував на 60 діб двох підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика – Володимира Петровця та Івана Приходька.

4 червня у Луцьку відбувся мітинг на підтримку батьків загиблого п’ятирічного Кирила Тлявова, якого випадково смертельно поранили працівники поліції Переяслава-Хмельницького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Розумниця Показати IP 5 Червня 2019 11:40
Народний депутат Ірина Констанкевич заявила, що всі злочинці мають бути покарані,всі люди мають жити в достатку та ніколи не хворіти і школи не повинні закривати а відкривати, і сонце має світити!)
Європа до Розумниця Показати IP 5 Червня 2019 13:03
Cтосовно поліцейських - раз держава довірила їм зброю, контроль повинний бути десятикратним, покарання посиленим. Проблема глибша - кого "беруть" в поліцейські?
Нда Показати IP 5 Червня 2019 13:17
Таке заявила, що ще ніхто не заявляв і не думає так же

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus