USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Показали достойний футбол з дуже сильною командою», – Шахов про нічию «Волині» з «Поліссям»

4 Листопада 2021 17:29
Головні тренери «Волині» та «Житомира» поділилися своїми враженнями від матчу свої команд, який завершився нульовою нічиєю. Альберт Шахов був задоволений результатом, наголосивши, що його команда показала достойний футболю. Натомість Юрій Калитвинцев відзначив, що результатом незадоволений, адже житомиряни сподівалися на перемогу.

«Вчергове хочу подякувати своїм хлопцям, які показали достойний футбол з дуже сильною командою. Нашим завданням було, щоб команда «Полісся» нам не забила, а ми щоб забили якомога більше. Не вийшло забити, але ми зберегли свої ворота недоторканими. Я вважаю, що по суті та по напрузі вболівальникам та спеціалістам гра сподобалася.

Гра нам давалася, ми добре вибігали в контратаки. Так, десь не вистачало останнього пасу та удару. Не скажу, що ми фізично підсіли, але звичайно хотілося б освіжити гру, випустити свіжих футболістів. Але наразі запасні гравці трішки не дотягують, потрібний час», – сказав тренер «Волині» Альберт Шахов.
Головний тренер «Полісся» Юрій Калитвинцев: «Емоції я залишив у роздягальні. Тому можу тверезо оцінити гру. Витратили всі сили, які в нас є. Грали проти дуже добре організованої оборони. Що не вистачило? Був хороший контроль м’яча. Але якщо контроль – це ціль, то перемоги не буде. Якщо контроль – це засіб, щоб забити гол, то він має право на життя. Сьогодні в нас все було до штрафного майданчика та навколо, але сьогодні не знайшлося людини, яка б могла зробити проникальний пас та завершити атаку. Хлопцям я нічого не можу сказати, адже, окрім біготні та старання, є футбольне мислення. Сьогодні всі старалися, але не було творчості та креативу.
Як таких моментів ми не створили. Міг забити Оринчак, але як він міг забити з таким воротарем? Я хотів, аби він забив, оскільки провів у Луцьку дуже хороший час та дуже чекав цієї гри.

Я не буду кривити душею, ми засмучені, що зіграли внічию. Однак і на перемогу ми не награли».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Будинок літніх Показати IP 4 Листопада 2021 17:42
То що, команда Волині, потягаємося?
Шось не те ! Показати IP 4 Листопада 2021 18:33
Ну, якщо показують такий достойний футбол, то чого займають не достойне місце в турнірній таблиці ?
Ха- ха! Показати IP 4 Листопада 2021 20:00
У всьому винен тренер, підбирає зовсім не тих гравців, хіба не видно, того як його кучеренка ліпить скрізь, а він грати не вміє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus