USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни просять перевірити будівництво дороги до мисливських угідь фірми Колісників

15 Березня 2016 13:45
Тимчасово виконуючого обов`язки начальника волинської поліції Петра Шпигу просять провести перевірку навколо будівництва дороги в Маневицькому лісі - таке прохання висловив депутат обласної ради Сергій Духницький під час сесійного засідання. Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Саме на Маневиччині взялися вимощувати автошлях до Черемського природного заповідника, або, як кажуть місцеві, до Черемського болота. На це планують витратити близько мільйона гривень та під корінь вирубати дерева, які заважають.



Напередодні ТРК «Аверс» повідомляла, що у Маневицькому лісгоспі стверджували, що дорогу прокладають, аби зручно було дістатися до заповідника автомобілем. Однак, громадські екологи кажуть, що шлях прокладають туди, де за збігом мисливські угіддя перебувають у користуванні фірми родини колишнього начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника, а точніше – ТОВ «Вулф-К».



Свого часу багате ДП «Маневицьке лісове господарство» відмовилося від 12 тисяч гектарів мисливських угідь на користь цієї фірми. Саме з нею пов`язують екс-посадовця. Нині співзасновником і директором цього підприємства є син Богдана Колісника Зіновій Колісник, який свого часу очолював Ківерцівську райдержадміністрацію. Саме за часів керування батька сину та родинним фірмам перепало чимало ласих угідь.

«Заявників цікавить питання, які є підстави цього будівництва, і чи погодили його волинські екологи, хто замовник, чи погоджувалися місця видобутку піску при дорозі, що будується», – зачитав на сесії запит депутата голова обласної ради Ігор Палиця.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про скандал навколо будівництво лісових доріг на Волині, до якого причетна інша фірма, яку пов’язують з Колісниками – «Арзу».

Як ішлося в публікації, будівництво лісових доріг на Волині супроводжується фінансовими махінаціями, внаслідок яких сотні тисяч доларів «зникають» в невідомому напрямку.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ, ЯК ЗДІЙСНЮВАЛИСЯ МАХІНАЦІЇ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Олесь Показати IP 15 Березня 2016 13:57
Суперзлодюга -Не сидить. І не сяде напевне... Божий суд... буде... Мусить...
Анонім до Олесь Показати IP 16 Березня 2016 07:07
Головний злодюга області, поки він не сидить доти видно що нема нормальної влади у нас
до Олесь до Олесь Показати IP 21 Березня 2016 23:11
Суперзлодюга сидить і дуже сильно в державній хаті.
Володимир Волинський Показати IP 15 Березня 2016 14:12
Шо то за люстрація ? Роман Колісник вже головний лісничий в Володимирі
Люстратор до Володимир Волинський Показати IP 15 Березня 2016 15:03
Хм, ну... то ж у Володимирі, не в Маневичах, не в Камінь-Каширську, а аж у Володимирі! Вам бачу як не люструй то не вгодиш! Не пишіть більше такого бо вже нерви здають від отакого хамства. І взагалі, вже весна - чому ще не в Польщі на заробітках?! Пишуть тут всякі... :))))))))
Петро Показати IP 15 Березня 2016 14:42
Те шо, будівництво лісових доріг супроводжується фінансовими махінаціями, внаслідок яких сотні тисяч доларів «зникають» в невідомому напрямку.це факт, а от дорога до Черемського природного заповідника потрібна це також факт, прикро слухати чиновників та журналістів які висловлюють помилки, до висловлювання журналістів там базувалася стоянка Бринського, а не Медвєдєва з чотирьма цивільними таборами в яких спаслися багато жителів Маневиччини. а для чиновників скажу що дорога потрібна для налагодження туристичної інфраструктури адже Черемський природний заповідник - перлина Волинського Полісся який займає площу майже три тисячі кілометрів і є незайманою казковою природою.
країна злочинів Показати IP 15 Березня 2016 14:50
Колісники- це еталон Волині. Справишся Палиця?
до країна злочинів до країна злочинів Показати IP 21 Березня 2016 22:57
Колісник це "взірець" руйнації демокрації та еталан пожитєвої влади. Йому мабудь аркаша не туди клепку забив, а треба було вибити. Коли воно наїсться через ДОФ АРБО.
Луцьк Показати IP 15 Березня 2016 15:06
Це жах, нічого не міняється! Коли наступить справедливість? Боже, за що гинули молоді хлопці?
Лісник Показати IP 15 Березня 2016 15:20
Ці ск*ти купили все і всіх!!!!!
ЗМІ Показати IP 15 Березня 2016 16:05
Петру. А що це за така міра заповідника: тридцять тисяч кілометрів? Ти з бика вниз головою впав, чи з вербюда? Погонних чи квадратних кілометрів? Чи, мо, площа вже вимірюється в погонних метрах? Якщо квадратних, то Черемське болото має площу 29,75 км або 2975 га. Площа усієї Волинської області становить 20143 кв.км.
до видання Показати IP 15 Березня 2016 16:07
коментар було видалено
Петро до ЗМІ Показати IP 15 Березня 2016 17:39
Три тисячі гектарів, а написав для того чи звернете ви увагу на те?
Денис Показати IP 15 Березня 2016 17:48
На нари!
правда Показати IP 15 Березня 2016 22:56
Коротше...скажу вам так, радiон хотiв нас...ати колiснику, от i вирiшив збодувати цю дорогу, Хоча вона там аж нiяк не потрiбна, нi з екогомiчноi, нi з туристичноi, а нi з iншоi сторони, просто щоб вср...тись зеню.
справедливий до правда Показати IP 21 Березня 2016 23:03
Ви всі шановні зверніть увагу на Цуманській держлісгосп, там почав трудитися новий директор, який уже напрацював в великих розмірах на кримінальну справу і все за керівництвам рижого ви--дка. Все , що скаже колісник через кватирка виконується беззаперечно. Дякуємо пройдисвіту лапіну, як сказав один коментатор, за такий подарок для волині!
до правда до правда Показати IP 21 Березня 2016 23:14
Що ти хотів сказати не можу зрозуміти?
коля Показати IP 15 Березня 2016 23:53
тупому петру.та дорога в заповідник аж ніяк не потрібна тому, що це заповідник!Це радіон відмиває гроші , які завіз за посаду."Дякуючи" цій дорозі за два роки з Черемського заповідника лишиться степ. Чого не б'є в дзвін керівництво об'єднання і директор заповідника???Вигідно, та і камінчики добувати буде легенько.
до миколи до коля Показати IP 21 Березня 2016 23:10
Ви шановні не бачили, які дороги побудували в К Каширському фірми АРЗУ, просто жах скільки і яку суму там відбила фірма це дійсно дорога в нікуди
Знаючий Показати IP 16 Березня 2016 08:48
Якщо змінити позицю і стати з іншого боку то за спин всіх нас видно тих хто займав не останні посади на фірмах та фірмочках цих панів .І наскільки мені відомо на сьогоднішній день ці « керівники» після втечі від клану родини непогано влаштувались на державних підприємствах лісової гагузі Хочу зауважити що вони не працюють верстатниками та водіями ,а вживляють у лісові господарства ному хворобу нові незамінні фірми та фірмочки які взявши за зразок своюж діяльність на посадах «АРЗУ» і т.п. Саме вони були керівниками цих структур і приложили руку до зникнення Долярів у їхніж власні рахунки а не на рахунки сім»ї Тому не все що погане на Колісників дивіться далі ,
Колі Показати IP 16 Березня 2016 09:28
Коля ти полішук, який ще носить постоли. Робиться дорога для такий як ти, щоб в резинових чоботях по грязюці по гриби не ходили. Так що помий ноги від гною і мовчи.
до колі до Колі Показати IP 21 Березня 2016 23:07
Дорога робиться, силами держлісгоспу, і дорога треба, для протипожежної безпеки для вивезення ресурсу, треба дорога до заказника, треба дорого до місць бойової слави і взагалі для людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus