USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Попри поразку у грі з «Динамо», Демяненко не має чим дорікнути «Волині»

10 Березня 2013 20:18
Головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Демяненко не має чим дорікнути своїм підопічним після гри з київським «Динамо», попри те, що луцька команда програла з рахунком 0:2. Про це Демяненко заявив під час післяматчевої прес-конференції 10 березня.

«Ви самі бачили, що команда билася, хоча були невеликі помилки у центрі поля» - зауважив Демяненко. Водночас констатував, що початок футбольного сезону після зимової перерви для «Волині» виявився невдалим, «але і суперники були відповідні – гранди українського та європейського футболу».

Крім того, Демяненко висловив припущення, що перший гол у ворота «волинян» «динамівці» забили з офсайду.

Також головний тренер ФК «Волинь» відзначив, що на психологічний клімат у команді негативно впливають чутки, що «гуляють» навколо футбольного клубу.

Тим часом головний тренер «Динамо» Олег Блохін під час прес-конференції наголосив, що нарешті його команді вдалося переломити негативну тенденцію та перемогти.

Зі слів Блохіна, його підопічні реалізували гольові моменти, забивши два голи. Однак, що він сказав у перерві своїм підопічним, після чого в другому таймі «Динамо» грало значно краще, Олег Блохін не прокоментував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
фан Показати IP 11 Березня 2013 08:17
А чому Блохін такий не привітливий.Фанів майже посилає веде себе дуже зверхньо.
фану до фан Показати IP 11 Березня 2013 10:44
А в чому він не привітливий? А ви фан Динамо?:) Ви напевне образились, що не сфоткались з ним? :) Ну так він не забов'язаний! Після прес-конференціі багато було охочих, но він відповів, що його команда чекає в автобусі! То що не так?:)А ви привітливо його гравців сніжками закидали? Так що все по чесному!!!
Так Показати IP 11 Березня 2013 08:40
шкода тренерський штаб професійний, мали купити декілька футболістів щоб посилити команду але головний інвестор пішов
Віталій Показати IP 11 Березня 2013 09:28
фани динамо http://www.youtube.com/watch?v=o8LnQVgRIkQ
Гріша Показати IP 11 Березня 2013 09:40
Продали матч, сам Демян казав що Динамо треба очки. Другий гол просто розкрили коридор, там можна було б з мячем в ворота заходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus