USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поранений під Волновахою боєць 51 ОМБР помер у лікарні

16 Жовтня 2014 15:07
Про смерть волинянина, якого було тяжко поранено під Волновахою, повідомив волонтер Роман Мартинюк у мережі ФБ.

Нагадаємо, 22 травня блокпост з волинськими військовими впритул обстріляли терористи на кількох джипах та інкасаторських машинах. На місці загинуло 9 чоловіків. Згодом стало відомо, що військові помирають в лікарнях від отриманих поранень. Відповідальність за це взяли на себе бійці самопроголошеної ДНР.

Генеральна прокуратура на той момент порушила два кримінальні провадження – за кваліфікацією «терористичний акт» та «службове недбальство». Згодом стали відомі ймовірні причини трагедії.

В цілому, загальна кількість загиблих у зіткненні між терористами і силовиками під Волновахою становить 16 осіб.

Сумну звістку про смерть ще одного бійця 51 ОМБР повідомив волонтер з Волині Роман Мартинюк: «17. Вже 17-ть. Цими днями в госпіталі від важких поранень, отриманих «далекого» 22 травня на блок-посту 5110, відійшов ще один боєць 51 ОМБР. Співчуваємо рідним та близьким».

Як повідомив волонтер кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини, увесь цей час поранений волинський боєць був у комі.

До слова, досі реальних причин та обставин трагедії під Волновахою не встановлено.

А тим часом, зустрівшись із бійцями 51 бригади, Президент України Петро Порошенко назвав загибель військових під Волновахою «соромом для української армії, коли в результаті пияцтва та непрофесійних дій загинуло багато військових».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
рядовий Показати IP 16 Жовтня 2014 15:20
Алкоголь ще нікому добра не приніс. Але винне командування бєспрєдєльне - всі проблеми від липових погонів, зароблених за підлабузництво і хабарі (за що іще можна було їх "заслужити" в ТІ часи?).
Світлана Показати IP 16 Жовтня 2014 15:33
Хай земля йому буде пухом і Вічна пам'ять
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 15:56
в результаті пияцтва та непрофесійних дій? вдінь спочатку солдат, дай нормальні каски і броники, а потім вже давай такі зауваження, шоколадка. Земля пухом, вічна пам'ять...
давид Показати IP 16 Жовтня 2014 16:23
да порошенко правий сором за пияцтво і некваліфікованість. Але чому владі не сором за ціни які у нас чому не сором за ліки які зараз дорогі і так далі! чому їм не соромно!!!!!!!!????????
Valeri Gaumont Показати IP 16 Жовтня 2014 16:57
Разрываю объятья Двухголового монстра. Вы мне больше не братья! Вы мне больше не сестры! Не могу притворяться - Рвется в клочья аорта! Парню, слышите, двадцать, А он уже мертвый! За минуту до смерти Он достал телефон… Но российские черти Шли с обеих сторон… И глумилась шпана Из деревни на Каме, Убив пацана, Звонящего маме… Разве мы вас просили? Звали, падая ниц? Что ж ты, сука - Россия, Нарожала убийц?
Анонім до Valeri Gaumont Показати IP 16 Жовтня 2014 22:01
С палаты номер 6 пишешь
Інна Показати IP 17 Жовтня 2014 00:21
Дивишся на ці фото з жахом,і знову картина перед очима ,страшна травнева картина з загинувшими хлопцями....Боже за що... Смерть москалюгам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus