USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Портнов передав до ДБР ще одну заяву про злочин Порошенка

23 Травня 2019 15:10
Екс-заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов передав до Державного бюро розслідування ще одну заяву про злочин, ймовірно, вчинений п’ятим президентом України Петром Порошенком.

Інформацію про це УНН повідомили у прес-службі ДБР.

«На даний момент заява ще розглядається. Вона надійшла та зареєстрована», – сказали у прес-службі ДБР.

Також підтвердили, що в заяві мова йде про інформацію, яка стосується підприємства «Кузня на Рибальському».

Нагадаємо, Портнов раніше заявляв, що 23 травня передасть до ДБР заяву та матеріали про те, що «Порошенко легалізував 300 млн доларів доходів через офшорні компанії, уклавши неіснуючу угоду за рахунок вкрадених в української армії коштів». Матеріали стосуються підприємства «Кузня на Рибальському».

Це не перша заява Портнова до ДБР після його повернення до України. Раніше він подав до Бюро заяву про державну зраду вчинену Порошенком. У відповідь ДБР відкрило справу щодо держзради Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
євген Показати IP 23 Травня 2019 15:33
Заганяй хряка! А той щоб не шкірився як печене порося.
ВВ Показати IP 23 Травня 2019 17:51
Паспорти забрати у всіх депутатів і заграти! А сліпцям, які боготворять Пороха хочу відкрити очі...Порох - найкращий президент за роки незалежності, а злодій який заліз у наш з вами карман! Садити з конфіскацією майна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus