USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

«Потихеньку ми знаходимо хороший баланс і в захисті, й у нападі», – головний тренер «Старого Луцька»

26 Січня 2024 15:30
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» здобув дві перемоги у трьох матчах черкаського баблу. Після переможної гри з «Прикарпаттям-Говерлою» головний тренер лучан Дмитро Чайковський акцентував, що потрохи його команда знаходить баланс у захисті та нападі.

Форвард «Старого Луцька» Дмитро Липовцев відзначив, що команді поки не вистачає взаємодії, адже до неї доєдналися низка нових гравців, зокрема і він.

«Насамперед хочу привітати вболівальників нашої команди. Дві перемоги в баблі – це дуже добре. У нас є деякі проблеми з комунікацією. Ми фактично недавно зібралися. Наприклад, я не провів жодного тренування, Саша Кольченко, Маркіз… У нас, так би мовити, проходить передсезонка, ми притираємося, ще поки не відчуваємо один одного. Також потрібно впоратися з емоціями. Але ми виграли і це добре. Гра забудеться, головне – очки. У нас зараз є час підготуватися до наступного баблу, до Кубка. Будемо працювати на тренуваннях та пізнавати один одного краще», – сказав баскетболіст.

Дмитро Чайковський, своєю чергою, відзначив прогрес своєї команди та зробив акцент, на чому потрібно працювати у майбутньому.

«Хороша гра, насичена агресивними діями. «Говерла» – молода команда. Приємно, що ми в ході гри змогли перелаштуватися, зіграти у командний баскетбол. Гравці починають добре взаємодіяти в захисті. Єдиний момент, над яким нам потрібно працювати, – підбирання. Сьогодні у нас – 11 підбирань. Хлопці з «Говерли» агресивно йдуть забирати підбір, і з цим аспектом у нас були проблеми. Загалом приємно, що потихеньку ми знаходимо хороший баланс і в захисті, й у нападі», – резюмував головний тренер «Старого Луцька».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Головне фото – ФБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus