USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Премія «Люди року-2020. Волинь»: анонс подій

26 Серпня 2020 07:20
28 серпня 2020 року відбудеться церемонія нагородження Премією «Люди Року-2020. Волинь» у рамках програми «Люди XXI століття». Цьогоріч подія відбудеться у форматі Світського прийому на терасі рекреаційного комплексу «Срібні Лелеки», що у Луцьку.

Очікувана кількість гостей – 100 персон. Учасниками церемонії вручення кришталевих нагород будуть переможці, головні партнери події, почесні гості.

«ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! – саме так звучатиме тема цьогорічної події. Як писав український письменник Володимир Сосюра: «Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди…» – цитують класика організатори дійства.

«Давайте дослухаємося до цих слів та будемо любити нашу державу такою, якою вона є, бо саме такою зробили її ми – прості люди – українці. Нам є за що любити нашу державу. За її славетну історію, співучу мову, родючу землю, давні традиції, гарну природу, за щиру душу українців.

Україна працьовита та славиться умільцями й майстрами своєї справи. Хлібороби, ковалі, пасічники, шахтарі, інженери, музиканти, вчителі, вчені, лікарі, будівельники, аграрії, спортсмени, військові – це наша Україна, яку ми любимо, якою пишаємося.

Ми – частка великого українського народу, працьовитого, миролюбного, талановитого. Попри все, продовжуємо творити, бо не можемо по-іншому. Своєю працею плекаємо любов до України у всьому світі. Потрібно любити рідну Батьківщину. Безумовно. Щиро. Безмежно. І наша любов зможе творити дива!

Цього року будуть нагороджені люди в таких номінаціях: «Герой XXI року», «Волонтер року», «Патріот рідного краю», «Лікар року», «Професіонал року», «Будівельник року», «Керівник року», «Юна гордість року», «Правоохоронець року», «Ресторатор року», «Вибір споживача», «Торгова марка року», «Агродилер року», «Інновація року», «Лідер IT», «Композитор року», «Виправдана надія» та інші персони достойні звання Людина року.
Піднесену атмосферу створюватимуть кавер-гурт «Jazz-Mix», гурт «YARA», співачка Уляна Степаненко. Ведучі вечора – Сергій Скулинець та Вікторія Поліщук.

Традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях», до якої зможе долучитися кожен відвідувач урочистого дійства. Серед учасників акції буде розіграно цінні подарунки від партнерів Премії: ресторану «Café de vino», ТМ «Авангард Professional», ТМ «CHOCOBOOM», ТМ «Добра Хлібина», магазину квітів «Арт Букет», фотографа Аліни Мендак. Лише потрібно зробити пожертву в благодійну скриньку на Червоній доріжці (17.00-18.30 год.) та зберігати номерок протягом проведення Церемонії нагородження «Люди року-2020.Волинь».

До слова, на Церемонії «Червона Доріжка» можна буде не лише зробити фото на пам’ять, а й пригоститися келихом ігристого та смаколиками від партнерів події. Музичну атмосферу створюватиме джазмен Геннадій Гусенцев, а цікаво провести час дозволять презентації провідних підприємств Волині.

Почесними гостями на заході будуть представники державно-політичної, фінансово-економічної та дипломатичної сфери, громадського та військового корпусу, зірки української естради, представники мас-медіа, високопоставлені добродії. Урочиста церемонія дає можливість краянам приєднатися до яскравої події, яка збирає найповажніших людей області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 26 Серпня 2020 07:33
Якось це по деб*льному виглядає і щось нагадує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus